Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:Hont Vendégház


Hont Vendégház Hont

Falusi szálláshely

Észak-Magyarország régió

Nógrád megye

Nyitva tartás: Egész évben
Cím: 2647 Hont, Petőfi út 5.
Térképen »

Telefon: 06-70-246-5530
E-mail: hontvendeghaz@gmail.com
  Baba-barát szálláshely  Hegyvidéki szálláshely

Bemutatkozás:


A Börzsöny-hegység lábánál Hont településén fogadja a vendégeit a Hont Vendégház. Az Ipoly folyó völgyében húzódó csendes kis faluban nyújt kényelmes szállást, pihenést a falusi turizmus kedvelőinek. Zárt udvarral és kerttel rendelkezik, ahol vendégeink pihenését kerti bútorok, fedett pihenőhely, grillezési és bográcsozási lehetőség, nyáron pedig kerti medence is szolgálja.
A Vendégház családbarát és bababarát falusi szálláshely, városi kényelemmel. Kisgyermekek részére kiságyat, etetőszéket, fürdetőkádat biztosítanak, az udvaron pedig hinta, homokozó, pancsoló, játékok és a jó levegő állnak a gyermekek rendelkezésére. A vendégház elsősorban családoknak, szolid baráti társaságoknak ajánlott, aktív kikapcsolódásra és csendes pihenésre egyaránt.
Bővebb információk a honlapon találhatok.
A ház egyszerre 6 fő (pótággyal 7-8 fő) részére biztosít szálláslehetőséget, egyszerre azonban csak egy csoport fogadását vállaljuk a Vendégeink zavartalan pihenése érdekében. 3 hálószoba áll a Vendégek rendelkezésére, ebből kettőben egy-egy franciaágy, a harmadikban kettő kanapé és egy ágy található,televíziók és dvd lejátszók mellett. A szálláshelyen a szobákon kívül egy étkező, egy konyha, és egy zuhanyzós fürdőszoba szolgálja még a kényelmet. A vendégház helyiségei 2004-2006 években teljes felújításon estek át.

Képek:


Hont Vendégház - Hont
Hont Vendégház - Hont
Hont Vendégház - Hont
Hont Vendégház - Hont
Hont Vendégház - Hont
Hont Vendégház - Hont
Hont Vendégház - Hont
Hont Vendégház - Hont

Programlehetőségek a környéken:


Az Ipoly folyó kellemes séták helyszíne lehet, a Börzsöny kék és zöld turistaútjai a hegy felfedezésére hívja a kirándulókat.
A két út találkozásánál található a Honti szakadék. Az őslénytani leleteket rejtő szakadék több millió éve őrzi a földtörténeti korok emlékeit, tengeri állatmaradványokat, egysejtűeket, rákokat, csigákat, kagylókat, korallmaradványokat, megkövesedett cápafogakat. Hóolvadáskor és esős időben a szurdokvölgye látogatói páratlan vízesésben gyönyörködhetnek.
A turistaútvonalakon sétálva el lehet jutni Kemencéig, ahonnan nyaranta kisvasút indul a Börzsönybe, a vasút telephelyén múzeum is található.Kiemelt ajánlatok
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu