Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség


Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség Csesztreg-Kerkaújfalu

Nyugat-Dunántúl régió

Zala megye

Cím: 8973 Csesztreg-Kerkaújfalu, Fő út 5.
Térképen »

Nyitva tartás: Egész évben
Telefon: 06-70-3617576
E-mail: hajdu.jozsef0207@gmail.com
Honlap:

NTAK regisztrációs szám: EG20009108

Jellemzők:


Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely SZÉP-kártya elfogadás
Háziállatot fogadó szállás Állatbarát (kutya/macska hozható)
Baba-barát szálláshely Bababarát (kiságy, babakád)
Akadálymentesített szállás Akadálymentesített szállás
Internet hozzáférés Wi-Fi internet-hozzáférés
Parkolási lehetőség Parkolási lehetőség
Medence / jakuzzi / dézsafürdő Medence / jakuzzi / dézsafürdő
Szabadtéri strand közelében Szabadtéri strand közelében
Termálfürdő közelében Termálfürdő közelében
Lovaglási lehetőség Lovaglási lehetőség
Vadászati lehetőség Vadászati lehetőség
Horgászati lehetőség Horgászati lehetőség

Bemutatkozás:


SZERETETTEL VÁRJUK MÉZESKALÁCS HÁZIKÓNKBAN

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKNEK AJÁNDÉK HŰTŐMÁGNEST ADUNK

Csend és a nyugalom szigete Csesztreg-Kerkaújfalu talán az ország egyik legkisebb falva. Zala megyében, a Göcsej, Hetés, és az Őrség hármas érintésében található.
Sok szeretettel ajánljuk az Őrségben, Csesztreg-Kerkaújfaluban található önálló, szomszédok nélküli 110 éves autentikus, romantikus eredeti paraszt házikónkat.

'A hagyomány az embernek visszaadja önmagát.' (Hamvas Béla)

Minden kedves vendégünknek itt tartózkodása alatt lesz lehetősége megtapasztalni a régmúltat, apáink, nagyapáink mindennapi életét. A paraszt emberek állatainak óljait, istállóit, hatalmas pajtáit, amiket többre becsültek abban az időben, mint a saját kis házikójukat, mivel hogy abból éltek. Különböző eszközöket, amiket abban az időben használtak, ezt, azt, amazt, hogy mire is használták ezeket, és, hogy nevezték, erről kedves vendégeinket kérdezzük, és aki pontos választ tud adni az ajándékot kap. (tájszólás, megbeszélés) Ez persze igény szerint...

Nem hirdetjük külön külön szobáinkat a nagyobb bevétel reményében, igy soha nem kell idegenekkel osztoznotok semmin, csak ti vagytok és akit ti akartok.

A 20 főből álló barátságos ember által lakott apró falu valóban csendes, hiszen átmenő forgalom nincs, lévén, hogy a közút a település mellett halad el, a Kerka folyón túl.
Ebbe az idilli képbe illő helyen várjuk, hogy megpihenjen, a tájegység egyik legszebb parasztházában, amely az igényes felújítás ellenére megőrizte az 1900-as évek elejének hangulatát, hiszen abban az időben épült.
A frissen felújított parasztház alkalmas családok, baráti társaságok pihenésére, kisebb rendezvényekre, leány és legény búcsúkra, belföldi nászutakra, találkákra, nyugdíjas találkozókra, horgászok, vadászok megpihenésére, hosszú hétvégékre, karácsonyra, szilveszterre húsvétra, pünkösdre, mindenszentekre, stb.
A ház egyedül álló, szomszédok nincsenek, a házikó ezért is kiválóan alkalmas kívül belül, csendre és nyugalomra vágyóknak, de bulizni szerető társaságoknak is, mivel nem zavarnak senkit.

Az udvarban a diófák alatt, van egy 40 m2-méteres be pergolázott kiülő, amiben aludni is lehet a nyári forró éjszakákon, és van bent kemence (A kemence nem tanuló kemence, csak rutinos kemencézőknek ajánljuk), TV, házi mozi, bőr sarokülő, kerti bútor, hűtő, konyha szekrény, tűzhely, 6 személyes Jakuzzi,(masszás medence), kültéri 8 személyes szauna kivül a kiülő mellett.
(A kiülő és a bent lévő plusz berendezések (hűtő, konyha, tv, stb.) nem tartoznak bele az árba, ezeket kedves vendégeink ingyen használhatják, persze csak ha szeretnék.)

Csend, nyugalom, friss levegő tollas ébresztőóra, rigófütty, tücsökciripelés, vad leskelődés, kirándulások, gombászás, horgászás, kerékpározás, Árpád kori templomok, túra útvonalak, stb.
Augusztus végétől október elejéig lehetőség van szarvasbőgést hallgatni az udvarból, a szobából, esetleg meg is lehet lesni a vadakat.

És ha kedves vendégeink haza érnek este fáradtan, nyúzottan az aznapi kirándulásból, akkor irány a 8 személyes kültéri szauna, csak a család vagy csak a barátok és senki más idegen mint a közösségi wellness részlegekben.
Ezt követően pedig csobbanjanak bele 6 személyes 37c-fokos (télen) jakuzzinkba (masszázsmedence) és masziroztassák magukat tetőtől talpig vagy ahogy jól esik.
A jakuzzizás talán épp a téli hónapokban a legüdítőbb. Képzeljük csak el, mennyire csodálatos a havas, jeges tájban egy 37 °C-os meleg vízben ellazulni, és pezsgőt kortyolgatni!
A szaunából csodálatos kilátás nyílik a természetre, ha szerencséjük van kedves vendégeinknek akkor láthatják az elköszönő napot és az üdvözlő teli holdat ami csodálatos ragyogásával jó éjszakát kíván nekünk.
Legelésző őzikéket, kergetőző nyulacskákat, egerészö rókákat, fácánokat és különböző madárkákat a madár etetőben.
Ha kedves vendégeink naplemente után szeretnének szaunázni, akkor igényük szerint kapcsolhatnak kinti térvilágítást, ami bevilágitja az egész szauna előtti panorámát, amibe bármilyen állat bele sétálhat szaunázás közben.

EGY JÓTANÁCS MINDENKINEK!!!!
Ha jakuzzis szállást szeretnének választani, akkor mindig minden esetben érdeklődjenek a jakuzzi méretéről, nehogy meglepetés érjen bárkit, hogy egy 700 l-es, 160x160-as belméretű kínai jakuzzival találják szembe magukat, amibe nemhogy 6 felnőtt, de 6 kiscsoportos óvodás sem fér bele. A mi medencénk kanadai gyártmányú 2000 l-es, 2x2 m-es belvilággal rendelkező jakuzzi!

És soha nem fogadunk és zárunk össze idegeneket.

Ha ilyen nyugodt, zavartalan kikapcsolódásra vágyik, s ugyanakkor élményekkel teli napok után szeretne hazatérni, akkor vendég házikónkkal, segítőkészségünkkel állunk rendelkezésükre, s várjuk Önt, Kedves családját, barátait.

(A wellness részleg használatáról fizetéséről kérjük hogy külön kérjenek tájékoztatást a félre értések el kerülése érdekében.
Házi állatot előzetes egyeztetéssel lehet hozni.)

Szolgáltatásaink

INTERNET-WIFI A HÁZBAN

A ház beosztása, és berendezése:
2 szoba (3, és 3 ágyas) van teljes felszereltséggel.
Az ágyak tetszés szerint variálhatóak, és pótágyak is elhelyezhetők.
A konyha teljesen felszerelt: mikró, kenyérpirító, kávéfőző, stb.
A ház összkomfortos, és minden szobához tartozik tv is.

Ha a szabadban szeretnének sütni- főzni, akkor ezt kemencében, bográcsban, vagy kedvük szerint tárcsás sütőben tehetik meg, melyek az udvarban megtalálhatóak.

Meleg nyári napokon hűsíthetik magukat, fürödhetnek a 3 percre (autóval) található csesztregi tóban, mely csodálatos kiépítésű, és felszereltségű stranddal rendelkezik, melyet a Kerka vize táplál.

A vendégházhoz nagy terület tartozik ami alkalmas sátorozásra, focizásra, labdázásra, tollasozásra, lengőtekézésre(amit mi biztosítunk), kutyus tréningezésre és egyéb sportolásra, játszásra, gyermekeknek 3 fajta hintát, mászókát biztosítunk.

A faluban lehet kapni kapirgálós házi tojást.
Mi magunk pedig őstermelőként árulunk, Hidegen és Hagyományos Eljárással Sajtolt magolajakat.
Így: Őrségi Tökmag olajat, Máriatövis mag olajat, Lenmag olajat, Szőlőmag olajat, Dió olajat, Mák olajat, Tökmag pestót, Máriatövis mag őrleményt, Szőlőmag őrleményt, Szőlőmag olajos balzsamot.
Szárított gombákat: Szárított vargányát, Szárított trombita gombát, Vargánya gomba port, dió belet.
Kézzel szedett válogatott gyümölcsökből, hagyományos kisüsti lepárlással készült cukormentes ellenőrzött házi pálinkákat.

Budapesten is megvásárolhatók termékeink a következő piacokon!
- Zuglói Kenyérközösség (Bp.1149 Bosnyák u.7/B) - Csütörtökön 17-19 óráig
- Városmajori Termelői Piac (Bp.1122 Csaba u.3.) - Pénteken 9-15 óráig
- Római Parti Piac (Bp.1031 Nánási út 47-49) - Szombaton 8-13 óráig
Ha a fenti piacokon szeretne tőlünk vásárolni, kérjük előtte érdeklődjön telefonon bármikor.

EGÉSZSÉG ÉS BIZTONSÁG!

Kedves vendégeink!
2020 Márciusától ha nem fontos nem találkozunk a vendégekkel. Ha mégis akkor érintkezés nélkül, és a szájmaszk viselése kötelező mindenkinek. Távozáskor 10 órától 14 óráig szellőztetünk, takarítunk és fertőtlenítünk.

Szomszédok nincsenek, se jobbról se balról, se szemből.

Az udvarba és a házba idegen személy nem léphet. 2020 Márciusától minden autóval érkező kedves vendégünknek kell hozni saját ágynemű huzatot, törölközőt pedig minden esetben. Megértésüket Köszönjük!

Jó pihenést és kellemes időtöltést kívánunk!

A hozzánk látogatókat rengeteg prospektussal látjuk el, hogy el tudjanak igazodni a rengeteg látnivaló, és program között.

Fűtési szezonban a gázfogyasztás díját számoljuk fel. (gázfűtés, fogyasztott gázmennyiséget vesszük figyelembe)

Foglalást foglaló (nem előleg) ellenében áll módunkban elfogadni. A foglaló mértéke 40%, kivétel a szilveszter, akkor 80%.

Kérjük kedves vendégeinket hogy a szép kártyás fizetést időben jelezzék!

KÉRJÜK A FENN MARADÓ SZÁLLÁS DIJAT MEGÉRKEZÉSKOR SZÍVESKEDJENEK RENDEZNI!

WELLNESS RÉSZLEGGEL ÉS HÁZIÁLLATTAL KAPCSOLATOS DOLGOKAT KÉRJÜK MEGBESZÉLNI A HÁZI GAZDÁVAL!!!!!!!!!

Jó pihenést és kellemes időtöltést kívánunk!

ui:
Jöjjön és töltsön el pár felejthetetlen napot nálunk és élvezze vendégszeretetünket. Nyugodt, csendes utcában lévő apartmanunkban felüdülés lesz minden eltöltött perc. Garantáljuk, hogy szobáink tisztaságával elégedett lesz! Rendezett kerttel és sok-sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját, barátait.

Képek:


Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu
Jakuzzis - Szaunás - Kerka Vendégház - Őrség - Csesztreg-Kerkaújfalu

Árak, feltételek:


Ház ára 1 főre: 25.000 Ft/ház/éj
Ház ára 2 főre: 25.000 Ft/ház/éj
Ház ára 3 főre: 30.000 Ft/ház/éj
Ház ára 4 főre: 35.000 Ft/ház/éj
Ház ára 5 főre: 38.000 Ft/ház/éj
Ház ára 6 főre: 42.000 Ft/ház/éj

Programlehetőségek a környéken:


Önellátáshoz a vendégek 1,5 km-re éttermet, kávézót és élelmiszerboltot is találnak. 1 km-re található csesztregi- tó a vendégek kikapcsolódásához járul hozzá. A következő érdekességek találhatóak a tó környékén: drótkötélpálya, a jogszabályi előírásoknak megfelelő szabadtéri kondipark, játszótér homokozóval, szabadtéri asztal - padokkal, a tavat körbesétálva vizuális ismertető a környék vadállatairól, nyáron szabad strand üzemel.

A környéken több termálfürdő (Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark, Terme Lendava SLO, Moravske Toplice SLO Alsómarác) és horgásztó is található (Sárberki tó, Baksa-Tó, Kéthatár-tó Kerkafalva, Csesztregi tó).
Ingyen horgászat csak vendégeink számára

Az 2021 év kiemelt programjai:
- Pityerszeri húsvétváró Április. 19.
- Virágzás Napjai Június. 06-09.
- Őrségi Vásár Június. 27-29.
- Fazekasnapok Magyarszombatfán Július. 12-13.
- Völgyhidi Vásár Július. 18-20.
- Fatemplom Fesztivál Magyarföld Július 18-20.
- Hétrét Fesztivál Őriszentpéter Augusztus. 09-20.
- Természetesen Őrség Őriszentpéter Oktober.22-23
- Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál Szeptember. 29-30

Állandó programlehetőségek:
A következőben felsorolnánk néhány az idő kellemes eltöltését szolgáló lehetőséget, a teljesség igénye nélkül.
- Őrségi Népi Műemlékegyüttes (Szalafői Falumúzeum), Szalafő - Pityerszer
- Szentháromság románkori katolikus templom, Velemér
- Árpád-kori templom, Őriszentpéter
- Fazekas ház, Magyarszombatfa
- Czúgh János emlékház, Magyarszombatfa
- Vadászati kiállítás, Őriszentpéter
- Gödörházi harangláb
- Őrségi Nemzeti parkKiemelt ajánlatok


FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu