Horváth Kulcsosház


Horváth Kulcsosház Diósjenő

Észak-Magyarország régió

Nógrád megye

Cím: Diósjenő, Dózsa Gy. u. 17.
Térképen »

Nyitva tartás: 
Telefon: 06/35/525-030
E-mail: djhorvath@t-online.hu
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »

Jellemzők:


Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely SZÉP-kártya elfogadás
Parkolási lehetőség Parkolási lehetőség

Bemutatkozás:


A Horváth Kulcsosház Észak-Közép-Magyarországon, Diósjenőn található, egy 1912-ben épült parasztház felújítása és átalakítása után vált alkalmassá vendégfogadásra. A rendbehozatal során gondosan ügyeltünk arra, hogy a régi építészeti megoldások megmaradjanak: megőriztük a gerendás mennyezetet és a tornácot, és az udvaron található gémeskutat, amely most is működőképes.

A Horváth Kulcsosház három apartmant foglal magába:
Apartman I.:
Két szobából, konyhából, fürdőszobából, férfi-női WC-ből áll. A szobákban 4-4 fő részére alakítottunk ki szálláshelyet. Ezt az apartmant elsősorban népes családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk. Mindkét szobában színes tv található kábel tv szolgáltatással, a konyha teljesen felszerelt, hűtőszekrény, mikró, edények, főzési lehetőség, stb.

Apartman II.:
Egy szobából, konyhából, fürdőszoba-WC-ből áll. A szobában színes tv kábel tv szolgáltatással található, a konyha teljesen felszerelt, hűtőszekrény, mikró, főzési lehetőség, stb. Ezt az apartmant kis családoknak, illetve három személy részére ajánljuk.

Ez a két apartman a hosszú parasztház első és középső részében (természetesen külön bejárattal) helyezkedik el. A hátsó részben található a közösségi szoba, melyben egy 12 személyes asztal, nagyképernyős tv kábel tv szolgáltatással, DVD lejátszó filmekkel, hűtőszekrény, olvasni való és egy nagyméretű asztali foci (csocsó) várja kedves vendégeinket.

Apartman III.:
Egy különálló épületben található, mely a régi paraszti porták elengedhetetlen tartozéka, az úgynevezett nyári konyha átalakítása után vált vendégfogadásra alkalmassá. Ebben egy szoba, konyha, fürdőszoba-WC található. A szobában itt is színes tv, konyha -a másik kettővel azonos módon felszerelve- található. Ez az apartman két személy pihenését biztosítja.

Mindhárom apartman gázfűtéssel van ellátva, így télen-nyáron vendégeink rendelkezésére tudunk állni. Az apartmanok egy nagy udvaron állnak, ahol grillezési, szalonnasütési lehetőséget biztosítottunk. Az udvaron - a kerti bútorok mellett - egy fedett pihenőhely is van, mely alatt tíz-tizenöt személy kényelmesen elfér. Az udvaron a gépkocsik elhelyezésére is van lehetőség.

Képek:


Horváth Kulcsosház - Diósjenő
Horváth Kulcsosház - Diósjenő
Horváth Kulcsosház - Diósjenő
Horváth Kulcsosház - Diósjenő
Horváth Kulcsosház - Diósjenő
Horváth Kulcsosház - Diósjenő
Horváth Kulcsosház - Diósjenő
Horváth Kulcsosház - Diósjenő

Programlehetőségek a környéken:


Diósjenő a Börzsöny hegység keleti oldalán található. A természetet és a kirándulást kedvelők szép túrákat szervezhetnek a hegyek közé. A faluhoz tartozik egy kb. 50 holdas horgásztó, ahol a horgászatot kedvelők hódolhatnak szenvedélyüknek.

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security Code
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu