Waldhütte


Waldhütte Telekes

Nyugat-Dunántúl régió

Vas megye

Cím: 9812 Telekes, 0114/4 hrsz.
Térképen »

Nyitva tartás: Egész évben
Telefon: +36 70 608 0065
E-mail: info@waldhuette.hu
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »

Jellemzők:


Étkezési lehetőség Étkezési lehetőség
Háziállatot fogadó szállás Állatbarát (kutya/macska hozható)
Baba-barát szálláshely Bababarát (kiságy, babakád)
Internet hozzáférés Wi-Fi internet-hozzáférés
Klíma, légkondicionáló Klíma, légkondicionáló
Hegyvidéki szálláshely Hegyvidéki szálláshely
Lovaglási lehetőség Lovaglási lehetőség
Vadászati lehetőség Vadászati lehetőség

Bemutatkozás:


A 2020-ban teljeskörűen felújított, egyedülálló környezetben fekvő WaldHütte minőségi komfortot nyújt. A ház a nyugat-magyarországi erdőség kellős közepén helyezkedik el. Vendégeink számára nyugodt, békés hangulatot garantálunk. A Kárpát-medence varázsa, távol a nyüzsgéstől, modern kényelemmel párosulva elbűvöli a WaldHütte vendégeit. Az Ön nyaralója Magyarországon.

A földszinten található az előszoba, amelyből a konyha nyílik, a „Vidrafészek“ nevű vendégszoba, WC, a lépcsőfeljáró és a gyönyörűen kialakított nappali.
A nappali a nagy üvegfelületeknek köszönhetően egész nap fényárban úszik. Közvetlenül a teraszra nyílik, ezzel is megdobogtatva vendégeink szívét. Az első emeleten találhatók „Rókavár“ és „Sakáltanya“ nevű szobáink, ez utóbbihoz hatalmas tetőterasz is tartozik. A WaldHütte teljesen felszerelt konyhával, légkondicionált helyiségekkel, műholdas televízióval és a ház egész területére kiterjedő internetkapcsolattal rendelkezik. Ágyneműt és törölközőt is tudunk biztosítani.

Képek:


Waldhütte - Telekes
Waldhütte - Telekes
Waldhütte - Telekes
Waldhütte - Telekes
Waldhütte - Telekes
Waldhütte - Telekes
Waldhütte - Telekes
Waldhütte - Telekes
Waldhütte - Telekes
Waldhütte - Telekes
Waldhütte - Telekes
Waldhütte - Telekes

Árak, feltételek:


A WaldHütte három vendégszobával rendelkezik és elegendő helyet és pihenési lehetőséget biztosít 1-6 személy részére.

Fontos:
A WaldHütte kizárólag nyaralóként bérelhető. A szobák külön foglalása nem lehetséges. Így biztosítjuk Önnek, hogy családjával vagy barátaival zavartalanul tudjon nálunk pihenni.

A WaldHütte fogalalási díja 300 euró / nap, takarítással és az idegenforgalmi adóval együtt. Kutyák érkezése esetén sem számolunk fel felárat.

Programlehetőségek a környéken:


KIRÁNDULÁS
Az Őrségi Nemzeti Park magyarországi részén magába foglalja az Őrséget, a Vendvidéket, a Rába folyó szabályozatlan völgyét, (a Belső-Őrséget,) és Szentgyörgyvölgy környékét, a szlovén határtól nem messze. Fekvéséből adódóan Európa egyetlen háromoldalú természeti parkja. Összesen 44 település határát öleli fel, közel 44000 hektáron. A mozaikszerű, dimbes-dombos tájat egymástól távol fekvő gazdaságok és szórványtelepülések övezik, és keskeny, hosszú szántóföldek, kaszálórétek, erdők, szőlőhegyek és gyümölcsösök jellemzik.

HORGÁSZAT
Gersekarát Sárvíz-tó
A 36 hektáros tó vendégházunk közvetlen közelében található. A tó vize horgászat mellett fürdésre is alkalmas, ezért kedvelt kirándulóhelynek számít. A strand füves és ápolt. Két kijelölt parkoló áll a vendégek rendelkezésére. A szépen gondozott tóparton van strand, piknikezőhely, és a legkisebb vendégek számára még egy játszótér is homokozóval.

Horgászati lehetőség a tónál
A tóban sok hazai halfaj megtalálható. A Sárvíz-tóban leggyakrabban előforduló halfaj a ponty, de harcsát, csukát és sügeret is lehet fogni. Horgászhelyeket előre le lehet foglalni. Hétvégén érdemes már korán reggel elkezdeni a horgászatot, mivel nagyon gyorsan meg tud telni a strand. Vendégeinket arra kérjük, hogy érdeklődjenek a versenyek időpontjáról is, mivel akkor egyes területeken nincs lehetőség horgászatra.

VADÁSZAT
A természeti kincsekben bővelkedő Magyarország
Magyarország híres érintetlen tájairól, ártereiről és az ott élő vadállatokról. A WaldHütte Vas megyében található, Zala megye határától nem messze. Mindkét megye az ország határain kívül is híres a vadászterületeiről, amelyek Magyarország legjobbjai közé tartoznak. Ha szerencséjük van, vendégeink a WaldHüttét övező, kb. 700 hektáros erdőben megfigyelhetik az ott élő állatokat.

Vadászati lehetőség és vadmegfigyelés
Vadász vendégeink számára lehetőséget biztosítunk a vadászatra, kizárólag hivatásos vadász kíséretében. Az évszakot és a vadászati idényt figyelembe véve minden nálunk honos vadfajra lehet vadászni.

VITORLÁZÁS
A Balaton
A WaldHüttétől nagyjából 70 km-re, a fürdőhelyként ismert Hévíz és Keszthely városok mellett található a Balaton. Ha ideje engedi, töltsön egy kellemes napot a tónál. Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava Magyarország egyik híres látványossága.

Vitorlázás a Balatonon
A strandok és fürdőhelyek forgatagát nem csak a partról szemlélhetik meg vendégeink. Aki szeretne a tóban gyönyörködni, és szívesen élvezné a nyugalmat, vagy egyszerűen csak a végtelen víz látványára vágyik, annak lehetősége nyílik arra, hogy 32 lábas Bavaria vitorláshajónkkal egynapos kiránduláson vegyen részt.

LOVAGLÁS
Lovaglás Pölöskei Tamaránál
A Waldhüttétől mintegy 10 perces autóútra található a Nagymizdói Lovasudvar ahol Tamara várja azokat a vendégeinket akik itt tartózkodásuk során lovagolni szeretnének. Tamara rendkívül gyakorlott lovas oktató és kifejezetten jó választás kisgyermekek lovas oktatása esetén egy családi program keretében. Haladók élvezhetik a környező erdők varázslatos világát egy szervezett lovas túra alkalmával.

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security CodeKiemelt ajánlatok


FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu