Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Vargánya Apartman


Vargánya Apartman Kerkakutas

Falusi szálláshely

Nyugat-Dunántúl régió

Zala megye

Nyitva tartás: 
Cím: 8973 Kerkakutas, Kossuth utca 4.
Térképen »

Telefon: 06 30/243-4482
E-mail: almafas@freemail.hu
Honlap:
  Akadálymentesített szállás

Bemutatkozás:


Kerkakutas Zala megyében, Őriszentpétertől 15 kilométerre található. A falu határában, a vendégháztól 5 perces sétára található az ország talán legszebb erdeje, a 120 éves fenyvessel, bükkössel, tölgyessel. A gombákkal és szederrel teli erdő kanyargós, vadregényes utakkal tarkított, ahol könnyen bukkanhatunk őzek, szarvasok, vaddisznók nyomára.
Az apartmanunk 7 személyes, a földszinti része akadálymentesített.
A földszinten egy 2 személyes hálószoba franciaággyal, egy akadálymentesített fürdőszoba, egy akadálymentesített mosdó, valamint a konyha és az étkező található. Az emeleten 2 hálószoba van: egy 3 személyes hálószoba és egy kétszemélyes franciaággyal felszerelt hálószoba. Utóbbihoz fürdőszoba és mosdó is tartozik.
Mozgáskorlátozott, idős, vagy kerekesszéket használó vendégeink részére -külön díj nélkül- extra kapaszkodókat, mosakodószéket, illetve speciális WC ülőkét biztosítunk.
Az apartmanban korlátlan, ingyenes WiFi áll vendégeink rendelkezésére.

Képek:


Vargánya Apartman - Kerkakutas
Vargánya Apartman - Kerkakutas
Vargánya Apartman - Kerkakutas
Vargánya Apartman - Kerkakutas
Vargánya Apartman - Kerkakutas
Vargánya Apartman - Kerkakutas
Vargánya Apartman - Kerkakutas
Vargánya Apartman - Kerkakutas

Programlehetőségek a környéken:


Az Őrség dimbes-dombos erdeiben megbúvó gyönyörű Vadása-tó, vagy a zalalövői Borostyán-tó, melyeknél szebb hely fürdőzésre aligha akad az országban, csupán 10 perces autóúttal elérhető.
Kellemes kikapcsolódást nyújthat a gyógyfürdő Lentiben, a szentgotthárdi aquapark, horgászat a környékbeli tavakban, vagy egy barangolás a vadregényes őrségi őserdőben, tanösvényeken, régi-régi szerek, elhagyott temetők, Árpád-kori templomok, és templomromok között.
A kis forgalmú autóutak, és a gyönyörű táj szinte hívogat egy kerékpártúrára, amit a környékbeli éttermek tájjellegű ételeikkel tehetnek még emlékezetesebbé.
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu