Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Túl az Óperencián


Túl az Óperencián Irota

Falusi szálláshely

Észak-Magyarország régió

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Nyitva tartás: Egész évben
Cím: 3786 Irota, Petőfi Sándor út. 76.
Térképen »

Telefon: 06-30-8617590, 06-30-5152398
E-mail: tulazoperencian@freemail.hu
Honlap:
  Étkezési lehetőség  Baba-barát szálláshely  Hegyvidéki szálláshely

Bemutatkozás:


Völgyben fekvő, erdővel körülhatárolt csodálatos környezetben, csendes, romantikus falucskában található vendégházunk, Túl az Óperencián, Irotán. Irota az Északi-középhegység részét képező Cserehát vidékén fekszik. Miskolctól 45, Edelénytől 18 km-re található. Itt pihenésedet legfeljebb a madárcsicsergés "zavarhatja" meg.

Falusi nyaralóhelyünk 3500 m2 területen helyezkedik el. Az idelátogató családok kellemes üdülésre számíthatnak.

A kisebbik házat - amely 113 éves -, 2006-ban újítottuk fel. 25 nm-es szoba emeletes ágyakkal, egy 12 nm-es boltíves konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba található benne. A szoba 13 férőhelyes. Az épülettel szemben van a nagyobbik ház, ami kb. 75 nm-es és a középső konyha-étkező, fürdőszoba részből nyílik jobbra és balra egy-egy 20 nm-es szoba. Mindkét vendégházban fatüzelésű kandallóval oldottuk meg a fűtést, ezáltal is barátságosabbak, hangulatosabbak lettek a házikók.

Az udvar hatalmas, szalonnasütő, homokozó, medence és 36 nm-es fedett terasz segíti a pihenést. A nyaralás ideje alatt lehetőség nyílik erdei túrázásra, kürtőskalácssütésre, jó idő esetén egy nyári fürdésre is a medencében. Homokozásra, csúszdázásra és hintázásra is van lehetőség. A gyerekek egyik nagy kedvence a 3 méter átmérőjű trambulin!

Tradicionális, gasztronómiai élvezeteket biztosítunk vendégeinknek, kemencében készült fantasztikus ízű ételeket kínálunk fel. Családoknak, cégeknek disznóvágási, malacsütési programot biztosítunk.

Gyermekek részére táborokat is szervezünk különböző kézműves tevékenységekkel, mint a szövés, fonás, nemezelés, üvegfestés, dekorálás, cserépfigurák, agyagfigurák készítése. Osztálykirándulás és gyermektábor keretén belül is kb. 50 féle kézműves foglalkozás közül lehet választani. Iskolák részére hasznos és kellemes kikapcsolódást tudunk biztosítani erdei iskola programunk által.

Szolgáltatások:
grillező - malac sütő - tűzrakóhely - kerti padok - homokozó - medence - hinták - csúszda - trambulin - bogrács - színes tv - dvd - sátorozás - mikró - ágynemű - napozóágy

Képek:


Túl az Óperencián - Irota
Túl az Óperencián - Irota
Túl az Óperencián - Irota
Túl az Óperencián - Irota
Túl az Óperencián - Irota
Túl az Óperencián - Irota
Túl az Óperencián - Irota
Túl az Óperencián - Irota
Túl az Óperencián - Irota
Túl az Óperencián - Irota
Túl az Óperencián - Irota
Túl az Óperencián - Irota
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu