Tésai pihenő


Tésai pihenő Tésa

Közép-Dunavidék régió

Pest megye

Cím: 2635 Tésa, Kossuth utca 30.
Térképen »

Nyitva tartás: 
Telefon: 06/27/412-325
E-mail: korbelattila@gmail.com
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »

NTAK regisztrációs szám: MA19012083

Jellemzők:


Parkolási lehetőség Parkolási lehetőség

Bemutatkozás:


Tésa, a nyugalom egyik kis szigete Pest megye északi szegletében. ősi magyar település, mely festői környezetben - az Ipoly folyó bal partján, a Börzsöny völgyében, közvetlenül a szlovák határ mentén - helyezkedik el. Környéke számos természeti és kulturális értéket rejt magában. Az itt tapasztalható csend, nyugalom, a természet közelsége, a friss és tiszta levegő a mai rohanó világban igazi kincsnek számít.

Ilyen környezetben találjuk szálláshelyünket, a Kossuth Lajos utca 30. szám alatt. A Tésai Pihenő egy eredeti, gerendás mennyezetű parasztház, amely ideális a természetet kedvelőknek, a falusi turizmust kedvelő, vagy kipróbálni szándékozó pároknak, családoknak, baráti társaságoknak.

Önellátó; két különálló szoba, konyha, és különálló fürdőszoba található benne. A házat ugyan felújították, ám mégis minden szegletében őrzi a régmúlt értékeit. A falakon számos patinás használati eszközzel - például tálakkal, edényekkel - találkozhatunk.

A tágas udvarban bográcsozáshoz, sütögetéshez kialakított tűzhely található. Parkolás az udvarban megoldott. A kert végében a remek túralehetőséget kínáló erdő kezdődik, a ház előtt, az utca másik oldalán pedig a Tésai-patak csörgedezik.

Képek:


Tésai pihenő - Tésa
Tésai pihenő - Tésa
Tésai pihenő - Tésa
Tésai pihenő - Tésa
Tésai pihenő - Tésa
Tésai pihenő - Tésa
Tésai pihenő - Tésa
Tésai pihenő - Tésa
Tésai pihenő - Tésa
Tésai pihenő - Tésa
Tésai pihenő - Tésa
Tésai pihenő - Tésa

Programlehetőségek a környéken:


Aki a csend, a nyugalom, a természet közelsége, valamint a friss és tiszta levegő mellett egy kicsit többre vágyik, azok számára is van jó hírünk, hiszen vannak alkalmak, amikor a kellemes séták, illetve a faluban található tekepálya mellett további, remek kikapcsolódási lehetőségünk is adódik. Ilyen például a Falunap, a Hídnap és a Szilvanap is, melyekről bővebben a www.tesabarat.hu oldalon tájékozódhatnak. A környék számos természeti és kulturális értéket rejt magában.

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security CodeKiemelt ajánlatok


FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu