Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Tar Lak


Tar Lak Hajdúszoboszló

Falusi szálláshely

Észak-Alföld régió

Hajdú-Bihar megye

Nyitva tartás: 
Cím: Hajdúszoboszló, Ádám u. 64.
Térképen »

Telefon: +36/52/362-545
E-mail: tingyu@t-online.hu
Honlap:
  Internet hozzáférés  Lovaglási lehetőség

Bemutatkozás:


A Tar Lak Vendégház ideális választás lehet azoknak, akik gyógyulni, feltöltődni indulnak hazánk kedvelt fürdővárosába, Hajdúszoboszlóba.
A ház nyugodt, csendes, biztonságos környezetben található, a fürdőtől 1200 méterre.

A házat családok, és kisebb baráti társaságok figyelmébe ajánljuk. Áprilistól szeptemberig várjuk a pihenni, gyógyulni, szórakozni vágyó kedves vendégeinket. A 110 m2-es, 3 szobás, kertes családi házban minden feltétel adott a maximális pihenéshez. A ház 8 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas.

A három tágas (20, 20, 16 m2) szobához (két 3 ágyas és 1 két ágyas) tartozik egy ebédlő, egy jól felszerelt főzőfülke (hűtő, mikró, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző stb.), egy tágas fürdőszoba káddal, zuhanykabinnal, és egy WC. A szobákban televízió, Wifi van. A konyha teljesen felszerelt.

A rendezett kertben lehet grillezni, bográcsban főzni, szalonnát sütni, parkolni, és a fedett pihenő kerti bútorokkal is a vendégek kényelmét szolgálja.

A tulajdonos a helyszínen lakik, de egy másik épületben.

Július-augusztus hónapban csak az egész házat tudom kiadni, minimum 6 személyt tudok fogadni! Elő-utó szezonban már 2 főt is tudok fogadni. Ebben az időszakban személyre lebontott árakat tudok adni.

A közelben élelmiszer bolt és privát pékség található.

Igény szerint programot ajánlunk, ha kell segítséget nyúltunk a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.
(lovaglás, horgászás, kocsikázás, bringóhintózás)

Képek:


Tar Lak - Hajdúszoboszló
Tar Lak - Hajdúszoboszló
Tar Lak - Hajdúszoboszló
Tar Lak - Hajdúszoboszló
Tar Lak - Hajdúszoboszló
Tar Lak - Hajdúszoboszló
Tar Lak - Hajdúszoboszló
Tar Lak - Hajdúszoboszló

Programlehetőségek a környéken:


Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire dél-nyugaton. Az ideutazónak mindig nagy esélye van arra, hogy jó időt fogjon ki, mivel éves átlagban a napfényes órák száma eléri, olykor meg is haladja a kétezer órát. Hajdúszoboszló tehát Magyarország egyik legnaposabb tájegysége! A fürdő és parkosított környékének mikroklímája pedig gyorsítja a gyógyulást levegőjének jódos, sós páratartalmával.

A gyógyvíz ereje és egyéb gyógytényezők együttes hatása eredményezi, hogy ezrek lelnek nálunk gyógyulásra. A jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. A Hungarospa Gyógy-fürdő területén minden családtag megtalálja a számítását, mivel fedett és nyitott gyógyvizes medencékkel, csúszdaparkkal, hullám-, mediterrán- és különböző gyermekmedencékkel tarkított a 30 hektáros terület!
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu