Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Táltos Vigadó és Vendégház


Táltos Vigadó és Vendégház Szilvásvárad

Falusi szálláshely

Észak-Magyarország régió

Heves megye

Nyitva tartás: 
Cím: Szilvásvárad, Fenyves u. 2.
Térképen »

Telefon: 06/36/355-752
E-mail: taltosvigado@t-online.hu
Honlap:

Bemutatkozás:


Vállalkozásunk - igazi, klasszikus értelemben vett családi vállalkozás - a hozzánk betérők teljes körű kiszolgálását tűzte zászlajára: mind az étkeztetés, mind pedig az elszállásolás tekintetében.

Annak, aki gyermekkorától kezdve a hagyományos, házias ételekhez szokott, annak azért; aki meg netán csak hallomásból ismeri nagymamáink konyhájának ízeit, s a gyorséttermek papírba csomagolt szalma(ízű)-krumplija után belekóstolni vágyik azokba, annak meg azért. A bableves és falusi habart krumplileves füstölt csülökkel és házikolbásszal, vagy a Kakastaréj- és kakastöke-pörkölt túrós csuszával csak felvillantják ezen étkek sorát, mert a valóságban 30-35 féle étel közül választhat nálunk a Kedves Vendég. Frissensültek, hal- és vadételek, vegatariánus ételek, a Főnökasszony ajánlata… a teljes oldal is kevés lenne mindet fölsorolni.

Természetesen csoportokat is fogadunk, és kedvezményt is adunk az árainkból.

Éttermünk külön specialitása az augusztus 20-hoz köthető gulyás-főzőverseny - az ünnephez közeli, alkalmazkodó napján az esztendőnek. Ennek híre ma már országos - éjszakába nyúló magyar nóta-, operett- és könnyűzenei műsorral, a hazai előadók legrangosabb előadóinak közreműködésével.

A lovas tanyához vezető út mentén, a főutcáról nyíló Fenyves u. 2. szám alatt tessék minket keresni - versenyek és bemutatók alkalmával díszes felszerszámozottságukban rendre előttünk vonulnak el a fogatok.

Ugyanitt - egyebek iránt pedig csendes, nyugodt környezetben - található az a kétszobás apartman is, amelyet szintén jó szívvel ajánlunk, több gyermekes családoknak, egy-egy hétvégét gondtalanul eltölteni vágyó baráti táraságoknak is.

Képek:


Táltos Vigadó és Vendégház - Szilvásvárad
Táltos Vigadó és Vendégház - Szilvásvárad
Táltos Vigadó és Vendégház - Szilvásvárad
Táltos Vigadó és Vendégház - Szilvásvárad
Táltos Vigadó és Vendégház - Szilvásvárad
Táltos Vigadó és Vendégház - Szilvásvárad
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu