Puszta Lovasudvar és Vendégház


Puszta Lovasudvar és Vendégház Paks

Dél-Dunántúl régió

Tolna megye

Cím: Paks, Cseresznyés u. 57.
Térképen »

Nyitva tartás: 
Telefon: 06/30/9892645
E-mail: info@pusztalovasudvar.hu
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »

Jellemzők:


Klíma, légkondicionáló Klíma, légkondicionáló
Parkolási lehetőség Parkolási lehetőség
Lovaglási lehetőség Lovaglási lehetőség

Bemutatkozás:


Szállás

Az udvar főépületében kerültek kialakításra a vendégszobák. Szobáink az egyszerűséget tükrözik, de nyugalmat árasztanak. A földszinten került kialakításra a KEMENCÉS szoba, a LOVAS szoba, valamint a CSALÁDI szoba. A padlástérben 2 db kétágyas és 2 db négyágyas szoba várja vendégeinket. A vendégek a fogadó társalgójában olvashatnak, pihenhetnek, TV-t is nézhetnek. A földszinti szobák mindegyike saját fürdőszobával, WC-vel, valamint TV-vel felszereltek. A kemencés és lovas szoba 2 fő részére nyújt éjszakai pihenőt, de mindegyik pótágyazható. A családi szoba egy nappalit és két hálószobát foglal magában, és egy 6 fős családnak nyújt pihenést. A tetőtérben az egyik négyágyas szoba pótágyazható. Nagyobb csoportok esetén a Pajta Hotelt ajánljuk, ahol összesen 30 fő fogadására van lehetőség.

Étkezés

Ételeinken keresztül szeretnénk megismertetni vendégeinkkel a régi német nemzetiségi konyhát és a magyar paraszti ételeket. Az étkezések fő helyszíne a Fogadó, ahol 265 fő befogadására van lehetőség egy hagyományos és rusztikus belső térben, mely 65, 120, 80 fős termekké szakaszolható. A nyári esték kedvelt tere a terasz, ahol 50 és 100 fő tud egyszerre hangulatos körülmények közt vacsorázni. A szalonnasütés, nyársalás, a bográcsban főzés élménye is megérinti vendégeinket.

Lovaglás

A lovasoktatás során szakképzett és gyakorlott lovasoktatókat és lovasedzőt, terep- és túralovaglások alkalmával szintén magasan képzett és több éves gyakorlattal rendelkező túravezetőt biztosítunk. A túrákat lovaskocsival követheti a család apraja-nagyja. A hely adottságaiból következik, hogy az év bármely szakában igen jó talajadottságokkal rendelkezünk. A homokos talajon még a napokig esőáztatta környék is kellemesen lovagolható. Ez a szinte egyedülálló természeti adottság párosul a gyönyörű tájjal és a korlátlan lovaglási lehetőséggel, ami a tereplovaglás szerelmeseinek meghatározó élményt nyújt. Rossz időben, esőben, hidegben, télen, szélben sem kell lemondani a lovaglásról, mivel fedeles lovarda áll a lovasok rendelkezésére.

Rendezvények

A rendezvények lebonyolítására több helyszín is áll a vendégek rendelkezésére. Elsősorban a régmúlt időket idéző Fogadót ajánljuk. Befogadóképessége 65 fő. Cégek rendezvényeinek megtartását, szervezését, lakodalmak, esküvők, családi összejövetelek bonyolítását is vállaljuk a tervezéstől az utómunkálatokig a 200 fő befogadására alkalmas rendezvénytermünkben. Ha gyönyörű környezetben szeretné megtartani élete egyik legszebb eseményét, akkor jó helyen jár! Nálunk az esküvői szertartástól a lakodalomig mindenre van lehetőség. Sőt! Ha megbíz bennünket, akkor a meghívótól az utómunkálatokig a teljes szervezést magunkra vállaljuk, az Ön igényei szerint. A polgári, de még az egyházi szertartás is a helyszínen megvalósítható. A rusztikus stílusú, klimatizált rendezvénytermünkben vállaljuk 20-150 fős, a fából készült fedeles lovardában akár 300 fős lakodalmak lebonyolítását.

Képek:


Puszta Lovasudvar és Vendégház - Paks
Puszta Lovasudvar és Vendégház - Paks
Puszta Lovasudvar és Vendégház - Paks
Puszta Lovasudvar és Vendégház - Paks
Puszta Lovasudvar és Vendégház - Paks
Puszta Lovasudvar és Vendégház - Paks
Puszta Lovasudvar és Vendégház - Paks
Puszta Lovasudvar és Vendégház - Paks
Puszta Lovasudvar és Vendégház - Paks

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security CodeKiemelt ajánlatok


FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu