Postakocsi Vendégház


Postakocsi Vendégház Nőtincs

Észak-Magyarország régió

Nógrád megye

Cím: 2610 Nőtincs, Diófa u. 41.
Térképen »

Nyitva tartás: Egész évben
Telefon: +3620/329-2422
E-mail: info@seszi.hu
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »

Jellemzők:


Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely SZÉP-kártya elfogadás
Étkezési lehetőség Étkezési lehetőség
Baba-barát szálláshely Bababarát (kiságy, babakád)
Internet hozzáférés Wi-Fi internet-hozzáférés
Lovaglási lehetőség Lovaglási lehetőség

Bemutatkozás:


Szeretettel várjuk a kirándulni vágyókat Nógrád megyében, Nőtincsen, ahol festői környezetben élvezhetik az aktív pihenést. Közkedvelt szálláshelyünk a Postakocsi Vendégház, mely egyedi faragásokkal, képzőművészeti alkotásokkal díszített vendégház, ahol családi szobáinkkal állunk kedves vendégeink szolgálatára.
A 4 ágyas (pótágyazható+1ágy) családi szobák mindegyikében fürdőszoba, televízió, internet hozzáférés van, valamint mindkét szárnyon a két szobához tartozik egy közös melegítő konyha, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval. A felső szinten 4 db egyterű szobában 2x7 illetve 2x8 főt tudunk elhelyezni, itt hálózsák szükséges. Közös helyiségben televízió található. Közvetlenül mellette a WC és a fürdőszoba van. A Vendégház melletti nyári konyha, bográcsozó, főző-, sütőhely igény szerint bérelhető. 2011-től a Postakocsi Vendégház 4 napraforgós minősítést szerzett.
Csoportos szállóvendégeink részére a Csillagfény sátortábort ajánljuk, mely hazánkban egyedülálló szállásforma, faemelvényekre épült 8 ágyas sátrak, melyeket korláttal ellátott fahíd köt össze.Ennek a szállásformának az igénybe vételéhez is hálózsák szükséges. Külön építményben, közvetlenül a sátrak mellett van a zuhanyzó, mosdó. A táborhoz tűzrakó hely tartozik.
Sátorhelyek bérelhetők a Postakocsi Vendégház udvarán és a Csillagfény tábor építményei mellett is. Közmű csatlakozási lehetőséggel állunk lakókocsival, lakóautóval, sátorral érkező vendégeink rendelkezésére.
Látványosságaink a Szent Ferenc Kupola, az Alkotóműhely, a Kovácsműhely, a Csillagfény sátortábor, Fedeles Gyakorlópálya, Sólyomszem Lovarda. A lovaglás szerelmesei kipróbálhatják a lovaglás élményét. Postakocsi járatunk a környék települései között, igénytől függően akár több órás programként is választható.
A kirándulni vágyó vendégeink kerékpárt is bérelhetnek a környék bebarangolására. A Gyermekek kedvelt játszórésze a Labirintus és a kosárhinta, erdei, kalandos játszótér, Csikós játszótér, mely kimondottan a legkisebbek számára nyújt feledhetetlen kikapcsolódást, valamint nagy élmény számukra a népi játékok felelevenítése. Mini Állatkertünkben alpaka, különleges fácánok, háziszárnyasok, ausztrál papagájok, rackajuhok, kecskék, lámák, csacsik, nyuszik élnek. További programjaink a lovas kocsizás, lovaglás, az íjászat, terepíjászat, kézműves foglalkozások (korongozás, állatfigurák készítése fakarikákból, jelmezek készítés természetes anyagokból), melyek még színesebbé teszik a Parkban töltött napot. Gyermekek részére indítunk nyári lovas, indián, kézműves és népzenei, keresztyén, tánc, sütő-főző táborokat, valamint osztálykirándulásoknak, óvodai kirándulásoknak, családi eseményeknek, esküvőknek, szülinapi, névnapi zsúroknak, csapatépítő tréningeknek egyéb csoportos látogatóinknak biztosítunk kellemes időtöltést.

Képek:


Postakocsi Vendégház - Nőtincs
Postakocsi Vendégház - Nőtincs
Postakocsi Vendégház - Nőtincs
Postakocsi Vendégház - Nőtincs
Postakocsi Vendégház - Nőtincs
Postakocsi Vendégház - Nőtincs
Postakocsi Vendégház - Nőtincs
Postakocsi Vendégház - Nőtincs
Postakocsi Vendégház - Nőtincs
Postakocsi Vendégház - Nőtincs
Postakocsi Vendégház - Nőtincs
Postakocsi Vendégház - Nőtincs

Programlehetőségek a környéken:


A Seholsziget Élménypark Magyarországon egyedülálló stílusban épült, fafaragásokkal díszített családi kirándulóhely.
Látványosságaink a Szent Ferenc Kupola, az Alkotóműhely, a Kovácsműhely, a Csillagfény sátortábor, Labirintus játszótér, Mini Állatkert, Fedeles Gyakorlópálya, Sólyomszem Lovarda.
A lovaglás szerelmesei képzett lovainkban gyönyörködhetnek, sőt, kipróbálhatják a lovaglást, csatlakozhatnak egyre gyarapodó lovas- és fogathajtó iskolánkhoz.
Extrém fogatozást ajánlunk vendégeinknek, mely 1-2 óra kihívásokkal teli lovaskocsizás, terepen. Gyermekek 10 éves kortól vehetnek részt az extrém kiránduláson, szülői felügyelettel.
Postakocsi járatunk a környék települései között, igénytől függően fél napos, illetve egész napos programként választható.
A kirándulni vágyó vendégeink kerékpárt bérelhetnek túrázáshoz.
A Gyermekek kedvelt játszórésze a Labirintus és a kosárhinta, erdei, kalandos játszótér valamint nagy élmény számukra a népi játékok felelevenítése.
Mini Állatkertünkben alpaka, különleges fácánok, háziszárnyasok, ausztrál papagájok, rackajuhok, mangalicák, kecskék, lámák, csacsik, nyuszik élnek.
Feledhetetlen élmény a festői környezetben zakatoló Tincsi Lokomotív, melyen utazhatnak látogatóink a nőtincsi tó felé. További programjaink a lovas kocsizás, lovaglás, az íjászat, terepíjászat, kézműves foglalkozások (korongozás, állatfigurák készítése fakarikákból, jelmezek készítés természetes anyagokból), melyek még színesebbé teszik a Parkban töltött napot.
Gyermekek részére indítunk nyári lovas, indián, kézműves és népzene táborokat, valamint osztálykirándulásoknak, óvodai kirándulásoknak, egyéb csoportos látogatóinknak biztosítunk kellemes időtöltést.

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security CodeKiemelt ajánlatok


FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu