Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Ponty-Poronty Vendégház


Ponty-Poronty Vendégház Nagybaracska

Falusi szálláshely

Dél-Alföld régió

Bács-Kiskun megye

Nyitva tartás: 
Cím: 6527 Nagybaracska, Horgász u. 2
Térképen »

Telefon: (70) 334 0295
E-mail:
Honlap:

Bemutatkozás:


A horgászok paradicsoma
A horgászat szenvedélye szinte az emberiséggel egyidős: igaz, először csak táplálékszerzés céljából fogták a halakat, és a civilizált társadalom eljövetelével vált hobbivá. Továbbra is betölti ételszerző tisztségét is, mégis inkább kikapcsolódás céljából hódolunk a horgászatnak.
A horgászat azonban egy igen kedvelt hobbi: teleszkópos horgászbotok, kapásjelzők, különféle csalik, hálók, horgonyok és damilok segítenek a legtökéletesebb horgászélményben. A horgászat a passzív pihenés egyik kedvelt formája, viszont ne feledkezzünk meg arról, hogy művelésére szigorú szabályok vonatkoznak, és mindenféleképpen rendelkeznünk kell horgászengedéllyel!
Szeret horgászni? Látogasson el a Ponty-Poronty Vendégházunkba és pihenjen nyugodt körülmények között!

A nyárra való tekintettel éppen itt az ideje, hogy hódoljon horgászszenvedélyének: a Bács-Kiskun megyei Nagybaracska területén természetes élővizek gyűrűjében élvezheti a horgászat idegnyugtató hatásait, ugyanis ez a terület igen gazdag halállománnyal rendelkezik. Csak keresse az Ó-Dunai Füzesi holtágat!

Felszereltség
A vendégház 3 apartmanból áll, az apartmanok teljesen felszereltek, hűtő, klíma, LCD televízió, mikrohullámú sütő, kávéfőző megtalálható. A vendégház saját wellness részleggel rendelkezik (jakuzzi és szauna). A kertben kiülő és játszótér is található, valamint zárt parkoló. A vendégház ideális családoknak, baráti társaságoknak a nyugodt kikapcsolódásra. A vendégháztól 80 méterre saját stég is található, ahol a horgászni vágyó turisták tudják szabadidejüket kellemesen eltölteni.

Képek:


Ponty-Poronty Vendégház - Nagybaracska
Ponty-Poronty Vendégház - Nagybaracska
Ponty-Poronty Vendégház - Nagybaracska
Ponty-Poronty Vendégház - Nagybaracska
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu