Panoráma Üdülő


Panoráma Üdülő Aggtelek

Észak-Magyarország régió

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Cím: 3759 Aggtelek, Gömöri u. 40.
Térképen »

Nyitva tartás: 
Telefon: +36 46-307-148, +36-30-858-37-44
E-mail: kubiczkine.kati@freemail.hu
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »

Jellemzők:


Internet hozzáférés Wi-Fi internet-hozzáférés
Parkolási lehetőség Parkolási lehetőség

Bemutatkozás:


Az egész évben nyitva tartó üdülő a világörökség részévé vált aggteleki Baradla-cseppkőbarlang bejáratától 10 perces sétára, gyönyörű, falusias környezetben, hegyoldalba nyúló szabadterülettel, a gyógyhatású tiszta erdei levegőn, egész évben várja az ide látogató turistákat, kisebb-nagyobb ifjúsági csoportok, diákokat, családokat, baráti társaságokat, egyéni vendégeket. Az üdülő az osztálykirándulások, erdei iskolák, táborok, edzőtáborok, nyugdíjas klubok kedvelt szálláshelye.

A kőépületben 12 db 4 ágyas szoba, 6 db zuhanyzó, 4 db WC található, mely egyidőben 48-54 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Az üdülő részét képezi a 60 fő befogadásáraalkalmas külön terem, mely alkalmas oktatásra, tanulásra, baráti családi összejövetel lebonyolítására.

Kisebb családoknak tea-konyhát vagy előzetes megbeszélés után kisebb (12 fő felett) és nagyobb csoportoknak étkezést biztosítunk.

A 4000 m² zárt területű – melynek nagy része füvesített – üdülőudvaron szabad tűzhely, salakos sportpálya, valamint gyermekeknek játszótéri játékok találhatók.

További szolgáltatások: bogrács, főzési lehetőség, jól felszerelt konyha, szalonna sütéshez nyárs, nagy főző üst, ágynemű, Wifi, program összeállításában segítséget nyújtunk. Parkolás zárt parkolóban, kisebb autóbuszoknak is.

Az üdülő kiválóan alkalmas kisebb (50 fős) családi rendezvények, pl. születésnap, esküvő, keresztelő, évfordulók, rokoni, baráti taálkozók lebonyolítására is.

Képek:


Panoráma Üdülő - Aggtelek
Panoráma Üdülő - Aggtelek
Panoráma Üdülő - Aggtelek
Panoráma Üdülő - Aggtelek
Panoráma Üdülő - Aggtelek
Panoráma Üdülő - Aggtelek
Panoráma Üdülő - Aggtelek
Panoráma Üdülő - Aggtelek
Panoráma Üdülő - Aggtelek
Panoráma Üdülő - Aggtelek
Panoráma Üdülő - Aggtelek
Panoráma Üdülő - Aggtelek

Programlehetőségek a környéken:


A település ismertségét páratlan természeti értékeinek köszönheti: a Világörökséghez tartozó Baradla-barlangnak és a védett karsztvidéknek. A felszínen, a Baradla-cseppkőbarlang aggteleki és jósvafői bejáratát összekötő 7,5 kilométeres távon húzódik a Baradla-tanösvény, amelyen járva a látogatók - gyalog vagy kerékpáron - kiemelkedő szépségű természeti környezetben szerezhetnek ismereteket a terület földtani, vízrajzi, zoológiai, botanikai és kultúrtörténeti értékeiről.

A környéken a színvonalas felszíni és barlangtúrákon kívül rengeteg program várja az ide látogatókat. A teljesség igénye nélkül: a világ legnagyobb könyve Szinpetriben, Jósvafőn a hucul ménes, Gömörszőlősön az ökofalu, a Rudabányai Ásványmúzeum, Bódvaszilason a felújított magtárban kiállítás, Szögliget közelében Derenk és Szádvár romjai. Aggtelek határátkelőhely Szlovákia irányába. A határon túl, de 30 km-en belül: Krasznahorkai vár, Bethléri-kastély, Rozsnyó, Kassa, a Baradla-barlangrendszer szlovákiai részei, Domocai cseppkőbarlang, Dobsinai jégbarlang, stb.

Pedagógusoknak, csoportvezetőknek programszervezésben szívesen segítséget nyújtunk.

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security CodeKiemelt ajánlatok


FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu