Palóc vendégház


Palóc vendégház Terény

Észak-Magyarország régió

Nógrád megye

Cím: 2696 Terény, Arany János út 17.
Térképen »

Nyitva tartás: Egész évben
Telefon: 06-30-467-7867
E-mail: palochaztereny@gmail.com
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »
  Baba-barát szálláshely

Bemutatkozás:


A Palóc vendégház egész évben várja pihenni vágyó látogatóit a Nógrád-megyei kedves kis faluban, Terényben.Terény, Budapesttől 95 km-re, a Kelet-Cserhát Természetvédelmi körzet területén található.
A közel 1000 m²-es kertben álló, vályogtégla, fagerendás mennyezetű, 100 éves „hosszú ház” max. 8 fő részére nyújt szálláshelyet. A Palóc vendégház felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkezik.
Bababarát szállás vagyunk, mert vendégházunkban megtalálható a babaágy, a pelenkázó, a babakád, a babaőr, az etetőszék, a vízforraló, a botturmix. A házon belül kialakítottunk egy játszószobát, ahol minden gyerek találhat magának játékot (csörgők, fajátékok, hangszerek, plüssök, mesekönyvek, babaház, kis konyha, barkácskészlet, kisautók, ceruzák). A kertben homokozó, hinta, és babacsúszda is van. A fészerben kialakított "Süldővár" izgalmas búvóhely a gyerekeknek, mellette pedig kerti játékok, kismotor, taxi, játékfűnyíró találhatóak.
A faluban sok helyen lehet állatokat látni, de kérésre állatsimogató programot is tudunk szervezni (ló, csacsi, tehén, liba, kecske, tyúk, kakas, malac).
Családbarát szállás is vagyunk, mert a gyermekekkel érkezőknek rengeteg izgalmas programlehetőséget tudunk kínálni vendégházunkon belül és a környéken egyaránt. Különböző társasjátékok, focilabda, tollaslabda, diafilmvetítő és diafilmek, kártyajátékok, gombfoci, csocsó, a kertben homokozó, hinta várják a vendégeket. A sütés-főzés is lehet közös program: a kerti Salgó tűzhely kipróbálása és egy jó bográcsozás élmény lesz kicsiknek-nagyoknak.

Képek:


Palóc vendégház - Terény
Palóc vendégház - Terény
Palóc vendégház - Terény
Palóc vendégház - Terény
Palóc vendégház - Terény
Palóc vendégház - Terény
Palóc vendégház - Terény
Palóc vendégház - Terény

Programlehetőségek a környéken:


Terényben fellelhető programok: lovaglás, lovaskocsizás, gombamúzeum, orsós magnó múzeum, kecskefarm látogatása és a sajtkészítés fortélyai, parasztudvar és istálló látogatása, csipkeverő műhely, ismerkedés a palóc ízekkel, népdalokkal, palóc viseletbe öltözés.
Népi kézműves foglalkozást is lehet igényelni, de néhány, a házban található alapanyagot ki lehet próbálni önállóan, útmutatók segítségével (nemezelés, körmöcske, fonalszövés).

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security Code
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu