Levendula Vendégház


Levendula Vendégház Lovas

Balaton régió

Veszprém megye

Cím: 8228 Lovas, Ady Endre u. 8.
Térképen »

Nyitva tartás: Egész évben
Telefon: +3620/553 6604
E-mail: info@levendula-vendeghaz.hu
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »

Jellemzők:


Étkezési lehetőség Étkezési lehetőség
Háziállatot fogadó szállás Állatbarát (kutya/macska hozható)
Baba-barát szálláshely Bababarát (kiságy, babakád)
Internet hozzáférés Wi-Fi internet-hozzáférés
Klíma, légkondicionáló Klíma, légkondicionáló
Medence / jakuzzi / dézsafürdő Medence / jakuzzi / dézsafürdő
Lovaglási lehetőség Lovaglási lehetőség

Bemutatkozás:


Vendégházunkat adottságainál fogva apartmanként baráti társaságok, gyermekes családok, kisebb cégek részére ajánljuk, de a szobák alkalmasak egymástól független vendégek, párok pihenésére is.

A ház vastag homokkő falazata, jól méretezett, árnyékot adó eresze, a gömbölyű oszlopos, íves tornácos rész, a tágas terek, a praktikus méretezés barátságos, otthonos hangulatot biztosít.
A kedvező elrendezésű házban jól elszeparáltak az egyes funkciók. A földszinten egy önálló bejáratú fürdőszobás szobát alakítottunk ki. A vendéglakás további 3 tágas szobája, a teakonyha és a nagy közösségi tér a néhány éve bővített tetőtérben kapott helyet. A mai kor vendégei részéről az intimitás, a komfortosság természetes igény. Ezért a témák szerint berendezett szobáink tágasak, a tetőtériek klimatizáltak, egymástól távol vannak és mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik.

A Bakony névre keresztelt szobában népies bútorokkal rendeztük be. A Balaton névre hallgató szobában a magyar tenger hangulatát a festett bútorokkal próbáljuk visszaadni. A Bretagne szoba pedig a bretonne nép, férjem szülőhelyének kultúrájába enged betekintést, a bútorzatot kovácsoltvas elemekkel ötvöztük.

A jelenleg használaton kívüli pajtából étkező és közösségi helyiséget alakítunk ki, ahol pingpongozni, csocsózni, társasjátékozni, táncolni tudunk és számos közös programot fogunk megvalósítani.
A teakonyhában reggeli készítés, kisebb főzés lehetséges, a nagy közösségi tér étkezőként szolgál, de egyéb együttlétek céljára is kiválóan alkalmas. TV, közös hűtő, vezeték nélküli, nagy sebességű internet van a vendégház teljes területén.

A levendula, mely oly szépen díszlik ezen a környéken és vendégházunk elnevezésére inspirált bennünket, meghatározó a kertünkben, pincénk tetején üde kék foltot képez. Pétanque pályánkon a kedvelt francia golyójátékkal szeretnénk vendégeinket megismertetni és a közös játék élményét nyújtani. Az árnyat adó öreg diófánál grillezni, bográcsolni, hűsölni, jókat olvasni, kártyázni, beszélgetni lehet. A kisebbeket homokozó, hinta várja. A fedett medence a gyermekek és idősek kedvelt tartózkodási helye a nagy nyári melegben.

Mivel jómagunk az egészséges életmód hívei vagyunk, gyakran túrázunk gyalogosan, kerékpáron illetve kedvenc időtöltésünk a Nordic Walking, így vendégeinknek is szívesen szervezünk hasonló programokat.
Szívesen látjuk a kisgyermekes családokat, számukra sok-sok játékról, kényelmi szolgáltatásról gondoskodtunk, jómagunk gyakorló nagyszülők vagyunk.
Franciaországban, férjem hazájában a falusi turizmust egészen magas szinten művelik, mi is ide szeretnénk eljutni.

Szeretettel várjuk Önöket, Hajdu Ágnes és Claude Briant.

Képek:


Levendula Vendégház - Lovas
Levendula Vendégház - Lovas
Levendula Vendégház - Lovas
Levendula Vendégház - Lovas
Levendula Vendégház - Lovas
Levendula Vendégház - Lovas
Levendula Vendégház - Lovas
Levendula Vendégház - Lovas
Levendula Vendégház - Lovas
Levendula Vendégház - Lovas
Levendula Vendégház - Lovas
Levendula Vendégház - Lovas

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security CodeKiemelt ajánlatok


FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu