János bácsi háza


János bácsi háza Hegykő

Nyugat-Dunántúl régió

Györ-Moson-Sopron megye

Cím: 9437 Hegykő, Iskola u. 3.
Térképen »

Nyitva tartás: 
Telefon: +36-99/540-005, +36-70/313-9247
E-mail: drjakabzsolt@gmail.com

Érdeklődés, üzenet küldése »
  Akadálymentesített szállás  Internet hozzáférés

Bemutatkozás:


A település központjában található, 1900-as évek első felében épült egykori lakóházat a Község 2009-ben vásárolta meg utolsó lakójától, Horváth János bácsitól. A több évig lakatlan ingatlan nyaranta a Tízforrás Fesztivál kiállító helyeként működött. A 2015-ben befejeződött felújításnak köszönhetően a ház turisztikai szálláshelyként üzemel. A felújítás során szempont volt az épület hagyományos jellegének megőrzése.

A házban egy apartman és egy szoba található, közös konyha és étkező helyiséggel. Az apartman két (egybe nyitható), egyenként 2-2 ágyas (pótágyazható) szobával és mozgáskorlátozottak által is igénybe vehető fürdőszobával rendelkezik. Az önálló, szintén 2 ágyas (pótágyazható) szobához saját fürdőszoba tartozik.

A házban egy apartman és egy szoba található, közös konyha és étkező helyiséggel. Az apartman két (egybe nyitható), egyenként 2-2 ágyas (pótágyazható) szobával és mozgáskorlátozottak által is igénybe vehető fürdőszobával rendelkezik. Az önálló, szintén 2 ágyas (pótágyazható) szobához saját fürdőszoba tartozik. A ház alaprajza innen letölthető…

Férőhely:
– apartman 2 szobával, 2-2 ággyal (további 2-2 pótágy lehetőséggel), fürdőszobával;
– szoba 2 ággyal (további 2 pótágy lehetőséggel), fürdőszobával;
– közös használatú előszoba, jól felszerelt konyha étkezővel.
A szobákban LED televízió, a házban WiFi működik.
A házhoz zárható udvar tartozik 4 gépjármű parkolóval. Az udvaron zárható kerékpártároló található. A vendégek részére 3 férfi, 3 női, és 2 gyermekkerékpárt biztosítunk. A felnőtt kerékpárokhoz 2 gyermekülés is rendelkezésre áll.

Képek:


János bácsi háza - Hegykő
János bácsi háza - Hegykő
János bácsi háza - Hegykő
János bácsi háza - Hegykő
János bácsi háza - Hegykő
János bácsi háza - Hegykő
János bácsi háza - Hegykő

Árak, feltételek:


A szállásdíj 5 000,- Ft/fő/éjszaka, de minimum 10 000,- Ft. 6 fő felett vendégeinket pótágyon tudjuk elhelyezni, melynek díja 2 500,- Ft/fő/éjszaka. A szállásdíj 6 év alatti gyermekek estében 2 500,- Ft/fő/éjszaka, 2 éves kor alatt ingyenes. Kisállat (pl. kutya) díja 2 500,- Ft/éjszaka. Két fős foglalás esetén minimum 3 éjszakára, ennél nagyobb létszám esetén minimum 2 éjszakára adjuk ki a házat. Vendégeink részére a kerékpárok használatát térítésmentesen biztosítjuk. Az idegenforgalmi adó a szállásdíjban nem szerepel, ennek mértéke 18. életév felett 200,- Ft/fő/éjszaka. Foglaláshoz a szállásdíj 50%-át előlegként kérjük átutalni. Amennyiben vendégházunk felkeltette érdeklődését, kérje konkrét árajánlatunkat!

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security Code
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu