Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Hanga Vendégház


Hanga Vendégház Parád

Falusi szálláshely

Észak-Magyarország régió

Heves megye

Nyitva tartás: Egész évben
Cím: 3240 Parád, Fényes-Pagony 1.
Térképen »

Telefon: 0630/305 8596
E-mail: info@hangavendeghaz.hu
Honlap:
Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhely  Étkezési lehetőség  Baba-barát szálláshely  Hegyvidéki szálláshely  Internet hozzáférés  Lovaglási lehetőség  Termálfürdő közelében  Vadászati lehetőség

Bemutatkozás:


Vendégházunk a Mátra északi lankáinak egy fennsíkján található, csendes erdei környezetben, távol a környező településektől. A 14 férőhelyes ház 8 hektáros udvarából és szobáiból páratlan hegyvidéki panoráma tárul elénk a Kékes és a Bükk vonulatára.

A nálunk töltött idő alatt teljesen feltöltődhet és kikapcsolódhat, hiszen a Hanga Vendégház távol esik a világ zajától, a Mátra kiváló levegője, a csodás panoráma, a 7 hektáros nagy kert, a Kékestetőtől a szállás szomszédságáig nyúló erdő, a háziak kedvessége, és a környék látnivalói pillanatok alatt feledtetik a mindennapok gondjait, és új élményeket kínálnak minden kedves Vendégünknek!

A vidéki rusztikus stílusban, egyedi fabútorokkal berendezett szobák mindegyike saját fürdőszobával, különálló Wc helyiséggel és balkonnal ill. terasszal rendelkezik.

A vendégház 4 tetőtéri, légkondicionált szobája közül 2 db 3 személyes, 2 db 2 személyes, a földszinten pedig 4 személyes apartman található.

A szobákban műholdas színes TV-k működnek, a Wi-Fi Internet hozzáférés az egész ház területén biztosított.

Az ellátásról, a változatos és házias ételekről, vendégházunk konyhája gondoskodik svédasztalos reggelivel, illetve igény szerint háromfogásos vacsorával.

Azonban az alsó szinten található étkezős konyha hűtővel, mikrohullámú-sütővel, kávéfőzővel, villanytűzhellyel, evőeszközökkel felszerelt, így a gyermekek részére melegítésre is van mód, illetve a felső szinten található társalgóban is helyeztünk el egy hűtőszekrényt, amelyet Vendégeink közösen használhatnak.

A Hanga Vendégház kertjében lehetőség van bográcsolásra, sütés-főzésre, melyhez biztosítunk bográcsot, tányérokat, evőeszközöket.

Képek:


Hanga Vendégház - Parád
Hanga Vendégház - Parád
Hanga Vendégház - Parád
Hanga Vendégház - Parád
Hanga Vendégház - Parád
Hanga Vendégház - Parád
Hanga Vendégház - Parád
Hanga Vendégház - Parád
Hanga Vendégház - Parád
Hanga Vendégház - Parád
Hanga Vendégház - Parád

Programlehetőségek a környéken:


- túraútvonal összeállítás
- madár és vadmegfigyelés
- 40 km-en belül gyógyfürdők
- kutyafogattúra
- horgászati lehetőség
- kosárfonó és fazekas bemutató
- gyógyvíz források a környéken
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu