Gereben Villa


Gereben Villa Velem

Nyugat-Dunántúl régió

Vas megye

Cím: 9726 Velem, Gesztenyés u. 10.
Térképen »

Nyitva tartás: 
Telefon: 06/94/322-163
E-mail: gerebenvilla@freemail.hu
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »

NTAK regisztrációs szám: EG19013245

Jellemzők:


Internet hozzáférés Wi-Fi internet-hozzáférés
Parkolási lehetőség Parkolási lehetőség

Bemutatkozás:


Velemben, az üdülő övezetben, közel a falu központjához, csendes, nyugodt környezetben pihenésre vágyóknak, turistáknak, kerékpáros turistáknak, természetbarátoknak, családoknak, kisebb csoportoknak kínáljuk szálláshelyünket.

2-4 ágyas szobáinkban akár 10-14 főt is el tudunk helyezni. A szobák tusolós fürdővel, televízióval, hűtőszekrénnyel felszereltek. Vendégeink részére konyhahasználati, étkezési lehetőséget; zárt udvarunkban parkolót biztosítunk.

A villához tartozó kert kiválóan alkalmas pihenésre, napozásra, grillezésre, bográcsozásra. A gyerekeket hinta, játékos kedvű vendégeinket lengőteke, pingpongasztal is várja.

Képek:


Gereben Villa - Velem
Gereben Villa - Velem
Gereben Villa - Velem
Gereben Villa - Velem
Gereben Villa - Velem
Gereben Villa - Velem
Gereben Villa - Velem
Gereben Villa - Velem
Gereben Villa - Velem
Gereben Villa - Velem
Gereben Villa - Velem

Programlehetőségek a környéken:


Velem az Alpokalján, a Kőszegi hegyvonulat délkeleti oldalán, középen helyezkedik el, az Írottkő Naturpark területén. Páratlan klimatikus adottságának köszönhetően tiszta levegője a légúti betegségek kiváló gyógyítója. A faluban található Magyar Múlt, Magyar Jelen Üdülőfaluban étterem és fedett fürdő áll az érdeklődők rendelkezésére. A községben népi mesterségek hagyományait ápoló Alkotóház működik, melynek területén őrizték 1944.12.29. és 1945.03.19. között a magyar szent koronát. Velem határában megtekinthető egy működőképes műemlék vízimalom. Az egyik legismertebb és leglátogatottabb rendezvény az országos hírű októberi Gesztenye-ünnep.

Közép-Európa egyik legismertebb régészeti lelőhelye a község fölött emelkedő Szent Vid-hegy, temploma ismert búcsújáróhely. Aktív pihenésre vágyó vendégeink számos – akár a szomszédos Ausztriát is érintő – gyalogos és kerékpáros túraútvonal között válogathatnak. Velemből indult az országos kéktúra útvonala, és kerékpárút halad át rajta. Turista utak vezetnek a 883 m magas Írottkőhöz, melyen kedvelt kirándulóhelyek: Kalaposkő, Asztalkő, Óház kilátó, Hétforrás, Hőrmanforrás, Stájer-házak, ahol Erdészeti Múzeum található.

A környék további nevezetességei: a cáki műemlék pincék, több száz éves szelidgesztenyefák környezetében, és a bozsoki Sibrik–kastély. A közelben lévő Kőszeg város is sok látnivalóval /Jurisics vár/ rendelkezik. A határ közelsége lehetővé teszi Ausztriába kirándulást, ahol rengeteg látnivaló /pl. Léka vára/ és fürdési lehetőség vonzza a kirándulókat.

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security CodeKiemelt ajánlatok


FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu