Erzsébet Vendégház


Erzsébet Vendégház Öreglak

Dél-Dunántúl régió

Somogy megye

Cím: 8697 Öreglak, Nagy József utca 2.
Térképen »

Nyitva tartás: Egész évben
Telefon: +3620/215 6375, +36 85 330 954
E-mail: erzsivendeghaz@freemail.hu
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »

Jellemzők:


Szabadtéri strand közelében Szabadtéri strand közelében

Bemutatkozás:


Az Erzsébet Vendégház a Balatontól déli irányban 15 kilométerre található Öreglakon. Négynapraforgós vendégházunkban a falusi vendéglátás hangulata mellett egy modern, jól felszerelt apartman várja a pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat!

A vendégház tetőterének három szobájába várják a falusi ízeket, falusi életet kedvelő vendégeket! A vendégház 3 szobájában 6 fő elhelyezésére van lehetőség, 2 pótágyat tudunk biztosítani.

A felszerelt amerikai stílusú konyhában főzési lehetőség van, de igény szerint reggelit és vacsorát biztosítunk. Az udvarban bográcsozási és grillezési lehetőség van. A kertben termő zöldséget és gyümölcsöt a vendégek megkóstolhatják.

Az itt töltött napok alatt megkóstolhatják a a volt élelmezésvezető háziasszony messzeföldön híres rétesét, lekvárjait és eltett savanyúságait. A házias ételeket nem csak kóstolgatni lehet, mert Erzsi nénitől az elkészítésüket is meg lehet tanulni.

Képek:


Erzsébet Vendégház - Öreglak
Erzsébet Vendégház - Öreglak
Erzsébet Vendégház - Öreglak
Erzsébet Vendégház - Öreglak
Erzsébet Vendégház - Öreglak
Erzsébet Vendégház - Öreglak

Programlehetőségek a környéken:


A szálláshelytől kiindulva csillagtúra-szerűen felfedezhetik a környék nevezetességeit, látnivalóit: a somogyvári bencés apátság romjait, a somogyvámosi Krisna-völgyet és Pusztatornyot, a buzsáki Tájházat és Fehér kápolnát, a niklai Berzsenyi-kúriát, a somogyfajszi őskohót, a kisberényi Csodaszarvas-völgyet és a gyugyi Millenniumi Parkot. A vendégek fürödhetnek a közeli Balatonban, a csisztafürdői gyógyvízben és szórakozhatnak a marcali Városi Fürdőben és Szabadidőközpontban, úszhatnak a helyi uszodában.
A gasztronómiai ínyencségek mellett más programot is tudunk ajánlani. Látnivalók, szabadidős lehetőségek a faluban: Jankovich-kastély, római katolikus plébánia, római katolikus kápolna, kétlyukú híd, sportcsarnok, fedett uszoda szaunával, sportpálya, jurta. Látnivalók a környéken. Buzsákon / 6 km / Népművészeti tájház, Csisztapusztai gyógyfürdő, pincesor. Somogyvámoson / 10 km / Pusztatorony, Krisna-völgy. Somogyfajszon / 10 km / Oskohó múzeum. Gyugyon / 12 km / műemlék templom. Fonyódon / 13 km / hajóállomás, strand, autósmozi, minigolf. Niklán / 5 km / Berzsenyi kúria. Táskán / 7 km / pincesor, Fehérvízi-láp természetvédelmi terület. Marcaliban / 17 km / gyógyfürdő. Somogyváron / 5 km / Szent László által alapított bencés apátság, Szentesica-forrás, Széchenyi kastély. Lengyeltótiban Kék tó fürdő.

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security CodeKiemelt ajánlatok


FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu