Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Dóra vendégház


Dóra vendégház Kács

Falusi szálláshely

Észak-Magyarország régió

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Nyitva tartás: 
Cím: Kács, Fő út 42.
Térképen »

Telefon: 06/49/337-315
E-mail: vajdamargo@citromail.hu
Honlap:
  Hegyvidéki szálláshely

Bemutatkozás:


Pihenjen távol a városok zajától, nyugodt és szép környezetben, a Bükki Nemzeti Park területén, a Bükk-hegység déli lábánál megbúvó kedves kis zsákfaluban, Kácson. Az erdővel borított barátságos dombok, hegyek látványa, a tiszta levegő és a pihenésre csábító csend nagy kincs a város zajában megfáradt embernek...

A vendégház a falun átfolyó patak partján található, 2004-es építésű, teljesen külön álló lakás, nagy kerttel. 4-6 fős családoknak és baráti társaságoknak kínál pihenési és kikapcsolódási lehetőséget, egész évben.

A házban 2 kényelmes szoba, egy nagy nappali főzősarokkal, modern fürdőszoba, külön helyiséges WC található, valamint a csörgedező patakra néző, nagy, fedett terasz. Az egyik szoba francia ágyas, a másikban két heverő + egy fotel ágy található, igény esetén a nappaliban még két pótágy elhelyezhető! A nappaliban TV, rádió, CD-lejátszó, parabola van.

Az udvaron valóságos kis játszópark várja a gyerekeket: homokozó, hinta, mászóka. Bográcsozási-, szalonnasütési-, grillezési lehetőség, külső fürdőmedence, fedett nyári terasz, valamint a ház berendezett terasza. Zárt parkoló.

Képek:


Dóra vendégház - Kács
Dóra vendégház - Kács
Dóra vendégház - Kács
Dóra vendégház - Kács
Dóra vendégház - Kács
Dóra vendégház - Kács
Dóra vendégház - Kács
Dóra vendégház - Kács
Dóra vendégház - Kács

Programlehetőségek a környéken:


Községünk a Miskolc-Eger-Mezőkövesd által határolt háromszög közepén van. Mind a három város kb 30 perc alatt elérhető! Községünkből több turistaútvonal indul ki.

A vadban gazdag hegyi környezet látványosságai egyedülállóak. Ezek közül néhány: a patakon működő vizimalom, hegyoldali pincesor, barlanglakások, várromok, Kis-és Nagy-Farkas kő, Dobi-rét, Varga-völgy, Kőhodály, Zsendice-barlang, Szurdok-völgy, Lator-vár, Remeteház, Jézus-kútja, Márványbánya-Kisszoros, Nagyszoros-Földszakadás...
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu