Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Bornemissza Vendégházak


Bornemissza Vendégházak Poroszló

Falusi szálláshely

Tisza-tó régió

Heves megye

Nyitva tartás: április 01.-november 01
Cím: 3388 Poroszló, Halász u.1.
Térképen »

Telefon: 06/20/914 3897
E-mail: vendeghazak@citromail.hu
Honlap:
Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhely

Bemutatkozás:


I-es vendégházunk egy hagyományokat őrző parasztház, melyben eredeti búbos kemence és eredeti, autentikus dekorációs elemeket fedezhetnek fel az ide érkező vendégeink! A kézzel festett cseréptányérok és az eredeti fa gerendák igazi időutazásra hívják az itt megszállókat! A parasztház 2 hálószobával, teljesen felszerelt konyhával és külön bejáratú, fedett folyosóról nyíló fürdőszobával és 2 WC-vel rendelkezik. Összesen 14 személy elszállásolására alkalmas; 3 db francia ágy, 3 db felnőtt méretű emeletes ágy és 2 db heverő közül választhatnak vendégeink. Az ágyak két hálószobában vannak elosztva, melyekhez képcsöves televízió tartozik, továbbá nagy társaságoknak lehetőségük van egy különálló épületben található szoba igénybevételére. A parasztházhoz egy nagy, fedett terasz is tartozik, ami kiválóan alkalmas nagyobb társaságok közösségi tereként funkcionálni.

II-es vendégházunk egy autentikus parasztház, melyben kettő, egyenként 6 férőhelyes, külön bejáratú apartman található. Apartman házunk tökéletesen alkalmas családi és baráti nyaralásokra is, hiszen a két apartmanos üdülőház kíváló lehetőségeket biztosít, ha kedves vendégeink szeretnének külön szállást elfoglalni, azonban mégis szeretnék közösen eltölteni nyaralásukat. Az II-es vendégházunk a település lakóövezetében, a főúttól 30 m-re található, így csendes környezetben, ugyanakkor mégis közel helyezkedik el mindenhez, a település középpontjában. Mind két apartman 1 hálószobával, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. Összesen 12 személy elszállásolására alkalmas; az 1-es apartmanban 2 db heverő és 2 db felnőtt méretű emeletes ágy, valamint képcsöves televízió áll a vendégek szolgálatára. A 2-es apartmanban egy franciaágy, 2 db felnőtt méretű emeletes ágy és egy képcsöves televízió található. Az apartmanokhoz egy-egy fedett, kerti kiülő is tartozik, ami kiválóan alkalmas egy kellemes vacsora elköltésére a hűvös nyári estéken.

III-as vendégházunk egy tetőteres téglaház, mely kíválóan alkalmas családi és baráti nyaralásokra is, hiszen a vendégház felidézi a tipikus retró nyaralóházak emlékét. Összesen 10 személy elszállásolására alkalmas; a tetőtérben található hálórészben egy franciaágy, 6 db heverő, valamint egy képcsöves televízió található. A földszinten a nappaliban a vendégeknek lehetősége van egy kihúzható kanapét is igénybe venni. Továbbá a földszinten található még egy fürdőszoba WC-vel, egy ebédlő és egy teljesen felszerelt főzőfülke. A vendégházhoz egy fedett terasz is tartozik, ami kíválóan alkalmas hűsölésre és egy finom ebéd elfogyasztására egyaránt.

IV-es vendégházunk egy autentikus két szobás parasztház, mely gyönyörűen idézi a régi korok emlékeit! Itt megszálló vendégeink egy időutazáson vehetnek részt, hiszen a szekrényektől kezdve a falvédőkön át, minden egy elveszett világ emlékeit őrzi! Az IV-es vendégházunk a település lakóövezetében, csendes környezetben, ugyanakkor mégis közel helyezkedik el mindenhez. Összesen 15 személy elszállásolására alkalmas; 3 db felnőtt méretű emeletes ágy, 5 db heverő, 2 db pótágy, egy kihúzható sarokülő és 2 képcsöves televízió áll vendégeink rendelkezésére. A vendégházban található egy fürdőszoba WC-vel. A teljesen felszerelt nyári konyha egy különálló épületben található, melyet fedett folyosón keresztül lehet megközelíteni. A vendégházhoz egy nagy, fedett terasz is tartozik, ami kíválóan alkalmas a közösségi tér funkcióját is betölteni.

A zárt, füvesített udvaron vendégeinknek lehetősége van parkolni, illetve a kertben található még: ping-pong asztal, homokozó, hinta, szalonnasütő- és bográcsozó hely, amelyekhez állvány, bogrács és nyársak a szálláshelyen találhatóak.

SZÉP-kártyát is elfogadunk.

Képek:


Bornemissza Vendégházak - Poroszló
Bornemissza Vendégházak - Poroszló
Bornemissza Vendégházak - Poroszló
Bornemissza Vendégházak - Poroszló
Bornemissza Vendégházak - Poroszló
Bornemissza Vendégházak - Poroszló
Bornemissza Vendégházak - Poroszló
Bornemissza Vendégházak - Poroszló
Bornemissza Vendégházak - Poroszló

Programlehetőségek a környéken:


Sportolási és szórakozási lehetőségek:
sétahajózás
csónakázás
horgászat
szabad strandon fürdőzés
vízi sport eszközök kölcsönzése
kerékpározás
túrázás
lovaglás

Minden kedves vendégünk számára, programajánlatokat tartalmazó prospektust biztosítunk az 50km-en belül található rendezvényekről!
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu