Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:Bodzás Vendégház


Bodzás Vendégház Ganna

Falusi szálláshely

Közép-Dunántúl régió

Veszprém megye

Nyitva tartás: Egész évben
Cím: 8597 Ganna, Új u. 10.
Térképen »

Telefon: 0620/426 5876
E-mail: info@bodzas.hu
Honlap:
Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhely  Étkezési lehetőség  Háziállatot fogadó szállás  Internet hozzáférés  Lovaglási lehetőség

Bemutatkozás:


A Bodzás Vendégház a Bakonyalján, Gannán található, e csendes, nyugodt, szelíd lankák közötti kis zsákfalu félreeső, egy oldalon beépített mellékutcájában, a pápai Termálfürdőtől mindössze 13 km-re. Családokat, kisebb baráti társaságokat várunk egész évben.

A házikó felújított fagerendás, kandallós falusi ház, a házigazda asztalosmester saját készítésű antikolt, méhviaszolt fenyőbútoraival.
Összkomfortos, de lehetőség van télen kandallóval való fűtésre is. Udvarán faragott fedett szín várja a pingpongozókat, házi készítésű asztalon.

Vendégházunk állatbarátként várja a kutya-, cicatulajdonosokat. A szomszédban lakó háziaknál állatsimogató: kutyák, macskák, nyuszik, kecskék, lovak és baromfi várja az érdeklődőket, ugyanitt házias ételekből falusi vendégasztal kérhető (kecskéből, nyúlból, baromfiból), frissen sütött pékáru, illetve fűszeres kecskesajtok kóstolása somlói borok kíséretében.

Képek:


Bodzás Vendégház - Ganna
Bodzás Vendégház - Ganna
Bodzás Vendégház - Ganna
Bodzás Vendégház - Ganna
Bodzás Vendégház - Ganna
Bodzás Vendégház - Ganna
Bodzás Vendégház - Ganna
Bodzás Vendégház - Ganna
Bodzás Vendégház - Ganna
Bodzás Vendégház - Ganna
Bodzás Vendégház - Ganna
Bodzás Vendégház - Ganna

Programlehetőségek a környéken:


A Bodzás és környéke, valamint a közeli Bakony, Pápa városa, és a kissé távolabbi kirándulóhelyek is számtalan programot, túraútvonalat, kirándulási lehetőséget rejtenek.

200 méteres távolságban lesétálhatunk a Bittvához, öblei, csobogói csodás látványban részesítenek. Gyerekeknek rákászási lehetőség, az ügyesebbek, felkészültebbek apró pisztrángra is leshetnek, állítólag újra lehet egy-egy példányt találni a patakban, ami a vízminőség kiválóságát is jelzi. Madárlesen a patak körül jégmadarat is találni. Pintyek, sármányok, zöldikék, tengelicek, kékcinkék a mindennapi vendégeink tavasztól.

A faluban: Esterházy Mauzóleum, ami a község legjelentõsebb látnivalója, nevezetessége. 1813-1818 között épült a Szent Kereszt Felmagasztalásáról elnevezett Esterházy- mûemléktemplom és családi sírboltként használt altemplom. A templom a római Pantheon kisebb léptékû másolata. Előzetes bejelentkezéssel látogatható. A Fő utcán Táncsics Mihály szobra, aki a faluban kezdte segédtanítói pályáját.

A Bittva patak mellett csodás, árnyas környezetben játszótér fajátékokkal. Kb. 1 km-es sétával a játszótér melletti kerékpárúton átsétálhatunk Döbröntére, ahol a Szarvaskő várrom lehet úticélunk. Túraútvonal mentén felkereshetjük az Ödön-forrást.Kiemelt ajánlatok
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu