Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Bekő Vendégház


Bekő Vendégház Hédervár

Falusi szálláshely

Nyugat-Dunántúl régió

Györ-Moson-Sopron megye

Nyitva tartás: Egész évben
Cím: 9178 Hédervár, Arany János utca 8.
Térképen »

Telefon: 0630/583 7104
E-mail: bekovendegszobak@vipmail.hu
Honlap:
  Internet hozzáférés

Bemutatkozás:


Hédervár a Szigetközt átszelő 1401-es számú útvonal mentén,Győrtől 25, Mosonmagyaróvártól kb. 15 km-re fekvő 1200 lelket számláló település.

A falu központjától 300 méterre, családias,átmenő forgalomtól mentes környezetben várjuk kedves vendégeinket szobáinkkal,apartmanunkkal, melyek fürdőszobával,TV és internet-csatlakozással, stb. ellátottak.

Nagy, füves udvarunk pihenésre, játékra,sportolásra, szalonnasütésre, bográcsételek készítésére ad lehetőséget. 2009-től igénybe vehetik vendégasztal szolgáltatásunkat is!

Képek:


Bekő Vendégház - Hédervár
Bekő Vendégház - Hédervár
Bekő Vendégház - Hédervár
Bekő Vendégház - Hédervár
Bekő Vendégház - Hédervár
Bekő Vendégház - Hédervár

Programlehetőségek a környéken:


A környék és falunk,amit méltán neveznek a Szigetköz egyik gyöngyszemének, hosszabb időre kínál tartalmas programot az idelátogatóknak. A Mosoni-Duna,az Öreg-Duna, a holtágak, tájvédelmi körzetek, horgásztavak, múzeumok, élményfürdők egy rövid túra keretében akár kerékpárral is elérhetők. A közlekedés biztonságát Mosonmagyaróvártól Győrig kiépített kerékpárút szolgálja.
Maga a falu, melynek gyökerei a középkorból erednek, bővelkedik kulturális és történelmi emlékekben: ma is látogatható a kastély és annak parkja, Boldogasszony kápolna, a legendás Árpád-fa, Kont-fa, köztéri szobrok. Felüdítő a település több pontján a szépen rendben tartott virágos utcák,terek,parkok látványa.A legkisebbeket bájos játszóterek csalogatják. Kedvelt időtöltés a sétakocsikázás a környéken és a csónakázás, amit kérésre megszervezünk. A szórakozni vágyók igényes éttermeket találnak helyben is. Ideális hely vagyunk abban az esetben is, ha rövidebb külföldi utazásokat terveznek a szomszédos országokba. Ausztria felé Hegyeshalom, Szlovákia felé Rajka határállomások mintegy 30 perc utazással elérhetők.
Vendégeink a kastélyt és annak parkját ingyen látogathatják. Lipót, a kedvelt fürdőhely- 3 km-re tőlünk- májustól októberig várja vendégeit gyógy- és élménymedencéivel. Az extrém sportok kedvelőinek lehetőségük van vadvízi evezésre és sárkányrepülésre.
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu