Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Bánki Vadászház


Bánki Vadászház Bánk

Falusi szálláshely

Észak-Magyarország régió

Nógrád megye

Nyitva tartás: 
Cím: 2653 Bánk, Petényi út 4.
Térképen »

Telefon: +36 20 852 4523; +36 30 8943571
E-mail: nemethpetruska@gmail.com
Honlap:
  Vadászati lehetőség

Bemutatkozás:


A Cserhátban, a bánki tó mellett, magas színvonalon kialakított igényes vadászházunkban a kellemes kikapcsolódásról 6 db kétágyas szoba, 24 fős konferenciaterem, hatalmas füves kert, és zárt udvarának belsejében kialakított grillező gondoskodik. A vendégházban történő kényelmes elszállásolást a különleges gonddal megtervezett szobák, étkező- és társalgóhelyiségek biztosítják. Vendégeink az autóikat zárt parkolóban helyezhetik el.
Férőhelyek a szálláshelyen: 6 db 2 ágyas szoba + 4 db pótágy = 16 fő
Vendégházunkban rendezvények lebonyolításához vezeték nélküli (wifi) internet hozzáférést, kivetítési lehetőséget tudunk biztosítani. A minden igényt kielégítő, csendet kínáló vendégház szolgálja mind a vadász, mind pedig a családok és pihenni vágyó vendégek, csapatépítő tréningek kényelmét. Ideális helyszíne kis létszámú, zártkörű rendezvények zavartalan, diszkrét lebonyolításának. Vadászvendégeink számára lehetőség van a közeli 200 hektáros vaddisznós-muflonos kertben, illetve szabadterületen is vadászni. Kikapcsolódásra vágyó családok, baráti társaságok gyakran és szívesen keresik fel a házat, amely rendkívül szép erdei környezetével, jó konyhájával, vadászati-, horgászati-, kirándulási lehetőségeivel várja az aktív szabadidő eltöltést kedvelőket.
Vendégházunk elsősorban a csoportos foglalások számára kedvező,a viszonylag kis létszámú férőhely, a közös étkezőasztal, az intimitást nyújtó környezet, a közösségi tér kialakítása miatt. Hétvégéken elsősorban a csoportos foglalásokat részesítjük előnyben.

Képek:


Bánki Vadászház - Bánk
Bánki Vadászház - Bánk
Bánki Vadászház - Bánk
Bánki Vadászház - Bánk
Bánki Vadászház - Bánk
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu