Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Anna Apartman


Anna Apartman Gyula

Falusi szálláshely

Dél-Alföld régió

Békés megye

Nyitva tartás: 
Cím: 5700 Gyula, Tiborc u. 41/A.
Térképen »

Telefon: +36-70-609-8026
E-mail: anna.apartman@freemail.hu
Honlap:

Bemutatkozás:


A gyulai vár és a várfürdő közelében, csendes szép környezetben, természetvédelmi ősparkra néző apartmanjainkba egész évben szeretettel várjuk a kedves vendégeket. Két teljesen különálló, külön bejárattal rendelkező apartman áll a vendégek rendelkezésére. Szálláshelyeink ideális lehetőséget nyújtanak akár 2-3 család közös üdülésére is. Érkezéskor a vendégek saját kulcsot kapnak, szabadon, időkorlátozás nélkül használhatják az apartmant.

1. SZÁMÚ APARTMAN:

A földszinten található apartman egy szobával, fürdőszobával, jól felszerelt konyhával és terasszal rendelkezik. A szobában francia ágy + 2 pótágy, kábel tévé található. Ágynemű biztosított. A konyhában hűtőszekrény, gáztűzhely, mikrohullám sütő, tea-kávé főző valamint az étkezéshez szükséges eszközök adottak. A teraszon található bútorok a pihenést szolgálják.

2. SZÁMÚ APARTMAN:

A felső szinten lévő apartmanunk két szobával, fürdőszobával, jól felszerelt konyhával és erkéllyel rendelkezik. A szobák 3 illetve 4 fő elhelyezésére nyújtanak lehetőséget. Mindkét szoba kábel tévével rendelkezik. Ágynemű biztosítva van. A konyhában hűtőszekrény, mikrohullám sütő, tea- kávéfőző, villanyfőző és az étkezéshez szükséges eszközök megtalálhatók.


A szépen parkosított kertben az örökzöldek, a virágok, a kerti pavilon, kerti bútorok, hintaágy, kerti tavacska szőkőkúttal a nyugodt és kellemes kikapcsolódást, pihenést szolgálják. Grillezési, bográcsozási, parkolási lehetőség is biztosított az udvarban. Bevásárlási lehetőség illetve ebéd és vacsora a közelben (szomszédságban) található ABC-ben és vendéglőkben megoldható.

Szolgáltatások: színházi előadásokra jegyfoglalás, az előadás ideje alatt igény esetén gyermekfelügyelet, kerékpárkölcsönzés.

Képek:


Anna Apartman - Gyula
Anna Apartman - Gyula
Anna Apartman - Gyula
Anna Apartman - Gyula
Anna Apartman - Gyula
Anna Apartman - Gyula
Anna Apartman - Gyula
Anna Apartman - Gyula

Programlehetőségek a környéken:


Látogasson Gyulára: a fák, vizek, virágok városába. Gyula az Alföld gyöngyszeme, az orzség dél-keleti részén, a Fehér-Körös folyó bal partján fekszik. Hangulatos, békés kisváros, ideális helyszín a feltöltődésre. Gyula jelképe a 600 éves téglavár, Közép-Európa egyetlen épen maradt téglavárának udvarán működik 1964 óta nyaranként a Várszínház. A gyulai Várfürdő Magyarország egyik legkedveltebb és legszebb gyógyfürdője, 19 medencéjével várja az idelátogatókat. Vendégeink gyönyörű környezetben, az Almássy-kastély 8,5 hektáros ősparkjában kapcsolódhatnak ki. A gyógy-,élménymedencék, a gyermekparadicsom, a pezsgő-, hullámmedence, az óriás csúszdák, a sportuszodák minden korosztály számára biztosítja a tökéletes kikapcsolódást. A wellness-központ a gyógyfürdő zárása után is várja vendégeit. A fürdőzés mellett a közelben található horgásztavak is kitűnő szorakozási lehetőséget nyújtanak.
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu