Frankó Tanya Vendégház


Frankó Tanya Vendégház Szarvas

Dél-Alföld régió

Békés megye

Cím: 5540 Szarvas, Mótyói szőlők 72/2.
Térképen »

Nyitva tartás: Egész évben
Telefon: 06/66/312-466, 06/20/915 7662
E-mail: frankotanya@gmail.com
Honlap:

Érdeklődés, üzenet küldése »

Jellemzők:


Internet hozzáférés Wi-Fi internet-hozzáférés
Klíma, légkondicionáló Klíma, légkondicionáló
Medence / jakuzzi / dézsafürdő Medence / jakuzzi / dézsafürdő
Termálfürdő közelében Termálfürdő közelében
Vadászati lehetőség Vadászati lehetőség

Bemutatkozás:


Vendégházunk minden igényt kielégítő vízparti szállás, Szarvastól 4 km-re a Körös partján.16 fős családok, baráti társaságok kényelmes, kulturált pihenését, kikapcsolódását is biztosítjuk az igényesen berendezett vendégházban.
Öt tágas hálószoba, felszerelt konyha, étkező, két fürdőszoba, szauna várja Önt és családját.
Hatalmas udvar, fürdőmedence, dézsafürdő, szabad tűzhely , 50 méter gondozott vízpart, kenu, motorcsónak áll a pihenni vágyók rendelkezésére!
A kertben felállítható rendezvénysátrak, gyerekek részére camping sátrak, grillezési, bográcsozási lehetőség! Szauna, dézsafürdő, medence!
A Frankó Tanya nem nyaraló, hanem falusi turizmus céljából épült 220nm-es vendégház, ahol csend van és nyugalom, a város 4km-re helyezkedik el.
A vendégház tágas és kényelmes, fűthető, klimatizált szállás, ahol egész évben várjuk Önt!
A vendégházban minden az Ön kényelmét és zavartalan kikapcsolódását szolgálja, semmi ne zavarja Önt a családi nyaralás, pihenés során. Ezért van ez a szállás igényesen és ízlésesen berendezve, folyamatosan felújítva.
Hatalmas (5 hektár) megművelt terület , 5000 nm gondozott pihenőkert és gyümölcsös várja az igényes falusi turizmus kedvelőit.
Családosok számára a gyerekeknek sátrazási lehetőséget is biztosítunk, amelyhez minden szükséges eszközt a rendelkezésükre bocsátunk!
A vendégházat nem kell megosztania senkivel. Csak az van a házban, akit Ön ismer és szeret, így a családi nyaralás zavartalan és garantáltan egy életre szóló élmény lesz!

Képek:


Frankó Tanya Vendégház - Szarvas
Frankó Tanya Vendégház - Szarvas
Frankó Tanya Vendégház - Szarvas
Frankó Tanya Vendégház - Szarvas
Frankó Tanya Vendégház - Szarvas
Frankó Tanya Vendégház - Szarvas
Frankó Tanya Vendégház - Szarvas
Frankó Tanya Vendégház - Szarvas
Frankó Tanya Vendégház - Szarvas
Frankó Tanya Vendégház - Szarvas
Frankó Tanya Vendégház - Szarvas
Frankó Tanya Vendégház - Szarvas

Programlehetőségek a környéken:


Hazánk legnagyobb arborétumában, a Kárpát-medence mértani középpontjában megnyílt az ország legújabb látványossága, a szarvasi Mini Magyarország. A hazánk történelmét, hagyományait, építészeti nevezetességeit bemutató makettpark Szarvas eddigi történetnek egyik legnagyobb magánerős turisztikai attrakció-fejlesztése.

Új szabadtéri játszóhely született 2011 júniusában. Szarvason, a festői szépségű Holt-Körös partján egy különleges atmoszférájú, közel ezer
ember befogadására alkalmas színházat adtak át. A Szarvasi Vízi Színház Magyarországon egyedülálló építészeti megoldásként egy finoman stilizált várkastély és egy amfiteátrum szelíd ötvözeteként épült fel egy remekbe szabott új gyalogos fahíd szomszédságában.

Kihagyhatatlan élmény a Körös-holtág vadregényes kiságainak felfedezése bérelhető kajakokkal vagy kenukkal. A vízitelepen könnyedén bérelhető megfelelő sporteszköz, majd kezdődhet a túra a holtág 15 km-es, Szarvas-békésszentandrási szakaszán a szivonyától a duzzasztóig.

A török időktől ismert a szarvasi fürdőkultúra. A jelenlegi gőz-,kádfürdő és uszoda 1902-ben épült, ennek rekonstrukciója történt meg 2004-ben.Gyógyvize ízületi gyulladásos és nőgyógyászati megbetegedésekre javallott.
A fürdő területén hat fedett medencét vehetnek igénybe a fürdővendégek.
A négy tisztított vizű, feszített illetve süllyesztett víztükrű medence sport, rekreáció és szabadidős tevékenységek végzésére egyaránt alkalmas.

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security CodeKiemelt ajánlatok


FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu