Vadvirág Vendégszobák


Vadvirág Vendégszobák Kozárd

Észak-Magyarország régió

Nógrád megye

Cím: 3053 Kozárd, Fő út 29.
Térképen »

Nyitva tartás: 
Telefon: +36-30-210-4308, +36-20-365-5758
E-mail: vadvirag@kozard.hu

Érdeklődés, üzenet küldése »
  Internet hozzáférés

Bemutatkozás:


Patakparti, négy szobás vendégházunk utcai különbejáratú, 2 db 5 ágyas és 2 db 2 ágyas panzió jellegű légkondícionált vendégszobákkal rendelkezik, önálló fürdőszobákkal, WC-vel, központi fűtésessel, nagy társalgóval, kényelmes fenyőbútorokkal, mindig frissen mosott ágyneművel. A szobákban TV, WiFi vétel, hűtőszekrények vannak.

A vendégszobákhoz és az étteremhez 16 autónak elegendő udvari parkoló tartozik.

Reggelizés külön kérésre a földszinten, a Vadvirág Étteremben. Ugyanott ebéd és vacsora a hét minden napján.

Az Európai Minőségi és Rozmaring Díjas (Q) Éttermünk a helyi és a palóc gasztronómiát őrzi. A környéken egyedülálló módon minden igényt kielégítő konyhával, mangalica, szürkemarha, gyöngytyúk és vadételekkel várjuk Önt és kedves családját, amelyet hangulatos környezetben fogyaszthat el. Különtermünkben rendezvényeket, összejöveteleket, esküvőket is lebonyolítunk, maximum 150 főig.

Az étteremben állandó helyi termékbemutató és árusító pont található, ahol a dél-cserháti gazdák termékeit vásárolhatják meg az érdeklődők.

Az épület mögött parkolási lehetőség, gyermekek számára játszótér, állatsimogató lett kialakítva. Körzeti és távolsági (pl. budapesti) járatok buszmegállója az épület előtt.

Képek:


Vadvirág Vendégszobák - Kozárd
Vadvirág Vendégszobák - Kozárd
Vadvirág Vendégszobák - Kozárd
Vadvirág Vendégszobák - Kozárd
Vadvirág Vendégszobák - Kozárd
Vadvirág Vendégszobák - Kozárd
Vadvirág Vendégszobák - Kozárd
Vadvirág Vendégszobák - Kozárd

Programlehetőségek a környéken:


Kozárd a szobrok faluja, ahol ma már 31 bronz, kő és faszobor található. A falu közepén országzászló és identitás emlékmű található. Mária Zarándokút északi ágának megállója szép Mária kerttel és szoborral. A faluban 16 fh (3 lakóegység) zarándokszállás, illetve ifjúsági szálláshely található. Séta a falu határában, erdőben, gyümölcsösben, tóparton, a tiszta, megőrzött környezetben. Ökoturisztikai gyalogos, biciklis séták a Nógrádi Geopark részét képező Kozárdi Formáció és szarmata kori tanösvényhez, az andezitbányába, a Hármasforráshoz. Hosszú erdei séták Cserhátszentivánra, Bujákra. Kirándulások Hollókőbe (10 km), Pásztóra (9 km), Szécsénybe (20 km). Horgászati alkalom a víztározón. Számos hagyományorző kulturális programnak is tanúi lehetnek, mint pl.: Almavirág Fesztivál, (április vége), Kozárdi Húsvét, Kozárdi Művészeti Napok, Magyar Ízek-Magyar Színek Gasztronómiai és Gyümölcsfesztivál (szeptember 3. szombatja). A Kozárdi tó melletti ökológiai bemutató és oktatóközpontban a környék gazdag növény- és állatvilága tanulmányozható.

Érdeklődés, üzenet a szállásnak:


Az Ön neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám:
Üzenet, kérdés: *
Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security Code
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2022 - www.falusivakacio.hu