Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Piros Csizma Vendégház


Piros Csizma Vendégház Rimóc

Falusi szálláshely

Észak-Magyarország régió

Nógrád megye

Nyitva tartás: Egész évben
Cím: 3177 Rimóc, Hunyadi út 7.
Térképen »

Telefon: 06-30-963-5540
E-mail: rimoc@profinter.hu

Bemutatkozás:


A varázslatos természeti táj között megbúvó Rimóc még ma is őrzi a palóc hagyományokat. Vendégeink nyugalmát, kikapcsolódását a csendes, barátságos falusias környezet és a palóc vendégszeretet biztosítja. Távol a rohanó világtól kitűnő kikapcsolódást kínál.
Az eredeti palóc bútorokkal berendezett 8 (+2) fő befogadására alkalmas vendégházunk ideális családok, kisebb baráti társaságok elszállásolására. A vendégházban négy 2 ágyas szoba (+2 pótágy), felszerelt konyha és étkező, valamint 2 mosdó található. Parkolás, nyársalási lehetőség, sátorozás a vendégház melletti nagy udvarban lehetséges.
Étkezést megbeszélés szerint biztosítunk.
A palóc hagyományokat ma is őrző településünkön megtekintheti a Palóc Főkőtómúzeumot, a Falumúzeumot, a Babamúzeumot, a palóc házakat, a felújított templomunkat és az újonnan felavatott Erzsébet teret, kápolnáinkat, és a különböző emlékműveinket, szobrainkat. Részt vehet a helyi rendezvényeken, többek között a Jótékonysági Bálon, zarándoklatokon, a Falunapon, a Szüreti rendezvényen, ahol a méltán híres rimóci népviseletet, énekeket és hagyományokat is megismerheti az érdeklődő.
Ezek mellett sportolási lehetősége is van a Sportcsarnokban vagy a sportpályán, barangolhat, piknikezhet a környező hegyekben, kerékpárúton eltúrázhat Hollókőbe, vagy felfedezheti a szomszédos települések látnivalóit is.

Képek:


Piros Csizma Vendégház - Rimóc
Piros Csizma Vendégház - Rimóc
Piros Csizma Vendégház - Rimóc
Piros Csizma Vendégház - Rimóc
Piros Csizma Vendégház - Rimóc
Piros Csizma Vendégház - Rimóc
Piros Csizma Vendégház - Rimóc
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu