Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:Jurta Szer


Jurta Szer Kercaszomor

Falusi szálláshely

Nyugat-Dunántúl régió

Vas megye

Nyitva tartás: május 1 - szeptember 30.
Cím: 9945 Kercaszomor, Fő u. 68.
Térképen »

Telefon: 0670/394 6316
E-mail: hunrezervatum@mailbox.hu
  Étkezési lehetőség  Baba-barát szálláshely  Lovaglási lehetőség  Vadászati lehetőség

Bemutatkozás:


Mindegyik eredeti, azaz Mongóliából származik, és természetes anyagból (fából + nemezből - birkaszőrből - és vászonból) készült. Egyik jurtánkat bakancsos turistáknak, átutazóknak tartjuk fenn. Mivel ajurtákat több ezer éve arra találták ki, hogy éjjeli menedéket, és feltöltődést nyújtsanak, a berendezés is ennek megfelelő, tehát mentes mindenféle modernkori ártalomtól (TV, rádió, mikro- hullámú sütő stb.). Estére / éjszakára igény szerint elemes lámpát tudunk biztosítani.
A természetesség hívei vagyunk. Mindent úgy igyekszünk kialakítani, hogy a környezetet ne "erőszakoljuk meg", azaz nem parkosítunk, s nem építünk medencét, teniszpályát, golfpályát. Viszont tűzrakó helyeket, kemencét igen, s van íjász pálya, lehet lovagolni (ahol tetszik), kis kunyhóban lehet főzni is. Szabad ég alatt, para- vánnal körülvett zuhanyozóink vannak (fafűtéses fürdőhengerrel) és humusz wc-k. Ha nedves az idő, javasoljuk, hogy hozzanak magukkal gumi- csizmát! Erre nem csupán nálunk lesz szükség (az egész Őrség agyagos talajú, tehát ha sok a csapadék, nagy a sár). Meglátják, pár napi nyugodt, madárcsiripeléssel és tücsökzenével kísért ittar- tózkodás után egészen kicserélődnek!
A jurtákban 2 tradicionális mongol ágy van, több vendég esetén pótágyakat tudunk biztosítani. Konyha és melegvizes zuhanyzó van!
Amennyiben a nyaralás szélsőségesen hideg időjárás miatt meghiúsul (ha a nappali hőmérséklet nem éri el a 15°C-ot), lehetőség van egyszeri időpont módosításra. Ha a második alkalommal is ugyanez történik, a foglaló felét visszautaljuk. 1 jurtában igény szerint fűtést is tudunk biztosítani, ennek díja 1.500.-Ft/nap.

Képek:


Jurta Szer - Kercaszomor
Jurta Szer - Kercaszomor
Jurta Szer - KercaszomorKiemelt ajánlatok
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu