Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:

Berek Horgászpark - horgásztó és vendégházak


Berek Horgászpark - horgásztó és vendégházak Hövej

Falusi szálláshely

Nyugat-Dunántúl régió

Györ-Moson-Sopron megye

Nyitva tartás: 
Cím: 9361 Hövej, Napsugár u. 25.
Térképen »

Telefon: +36-20-944-9584, +36 30-7276-626
E-mail: info@berekhorgaszpark.hu
Honlap:
Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhely  Vadászati lehetőség

Bemutatkozás:


A BEREK-HORGÁSZPARK várostól távol eső helyszíne ideális választás, ha barátaiddal, családoddal egy aktív pihenésre vágysz. A vízpart közelsége, az erdők csendje igazán kikapcsolhatja az idelátogatókat. A közeli Fertő-Hanság Nemzeti Park a természet ritka szép szigete Magyarország nyugati kapujában. A Tópark és mellette a Berek, csodálatos fákkal, ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére.

Faházaink és kemping parcelláink közvetlenül egy 3,5 ha-os horgásztó partján találhatók, a természetközeli faházak szobái kényelmes berendezései nyugodt környezettel várnak. 2004-től - a korábban hímzéséről világhírű - Hövej határában, mintegy 35 ha-os területen kezdődött a Tópark kialakítása, mely 2013-tól bővül a horgásztó partján épült szabadidő parkkal.

A szabadidőparkban 4 db 2 személyes, 3 db 4 személyes és 1 db 6 személyes összkomfortos, teraszos faházakban kínálunk pihenési lehetőséget, továbbá kempingezők részére 15 parkosított, villamos energiával ellátott kemping parcellát és telepített lakókocsit kínálunk közvetlenül a horgásztó partján.

FAHÁZAINK FELSZERELTSÉGE:
Saját fürdő és wc, mini konyha, tv, hűtőszekrény, edények és tálak a főzéshez, étkező asztal, terasz kerti bútorokkal és elektromos fűtéssel. Kihúzható francia ággyal és fenyő ágyakkal.

KEMPING PARCELLA:
A kemping területén 15 db kb. 100 m2-es, sövénnyel elkerített kemping parcella található, saját villamos energia ellátással.

TELEPÍTETT LAKÓKOCSI:
A kempingel szemközti oldalon, lekerített területen közvetlen vízparton helyezkedik el közös zuhanyzóval, wc-vel /15m-re/. Előtetővel, kerti bútorral, hűtőszekrénnyel és főzési lehetőséggel /rezsó/, kávéfőzővel, edényekkel, tányérokkal felszerelve. Bográcsozási és grillezési lehetőséggel.

Fedett társalgó közvetlen a vízparton, mosogatási és főzési lehetőséggel, parkoló közvetlen a házak mellett és a parkolóban, kerékpár és gokart kölcsönzés.

HORGÁSZAT:
A tóparton szállóvendégek részére 14 kialakított horgászstég, míg napijegyes horgászok részére a tó másik oldalán 15 számozott horgászstég várja a vízpart szerelmeseit. A horgásztó intenzív halállománya garantált horgászélményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is! A tavat számos 10 kg feletti ponty és amúr lakja, melyek megfogása odafigyeléssel akár egy kezdő horgász számára is reális cél lehet. Tavunk halastóként üzemel, ezért a horgászathoz nem szükséges állami jegy illetve horgászat előtt a fogási naplóba nem kell beírni a víztér kódot. A tóban található halfajok: intenzíven telepített tőponty, nyurgaponty, kárász, dévér. Ragadozó halak: süllő, csuka, balin, fekete sügér. Tórekorderek 2013 ban: ponty 22 kg, amur 17 kg.

Képek:


Berek Horgászpark - horgásztó és vendégházak - Hövej
Berek Horgászpark - horgásztó és vendégházak - Hövej
Berek Horgászpark - horgásztó és vendégházak - Hövej
Berek Horgászpark - horgásztó és vendégházak - Hövej
Berek Horgászpark - horgásztó és vendégházak - Hövej
Berek Horgászpark - horgásztó és vendégházak - Hövej
Berek Horgászpark - horgásztó és vendégházak - Hövej
Berek Horgászpark - horgásztó és vendégházak - Hövej
Berek Horgászpark - horgásztó és vendégházak - Hövej

Programlehetőségek a környéken:


A horgászat, vadászat mellett a környék számos kirándulási- és programlehetőséget kínál, mint pl. Fertődi Kastély illetve a Hanság Élővilága Kiállítása látogatása, gyógy és strandfürdési lehetőség Kapuváron, kenu és kalandtúrák a Hanságban, természetjárás, gyalog és kerékpáros túrák. Élelmiszerbolt és italbolt 500 m. Étterem: Vitnyéd 5 km, Kapuvár 6 km. Kapuvár védett kerékpár úton is megközelíthető.
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu