Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:Gémes Fogadó


Gémes Fogadó Nagyrábé

Falusi szálláshely

Észak-Alföld régió

Hajdú-Bihar megye

Nyitva tartás: Egész évben
Cím: 4173 Nagyrábé, Kossuth u. 22.
Térképen »

Telefon: 06-20-496-34-43, 06-20-941-68-11
E-mail: gemesfogado1@gmail.com

Bemutatkozás:


A Sárrét szívében meghúzódó Gémes Fogadó saját étteremmel rendelkezik. Háborítatlan csend, friss levegő, madárcsicsergés, tájjellegű ételek és komfortos apartmanok – nagyjából így lehet jellemezni Nagyrábé hangulatát.A berendezés, a felszereltség és a Gémes Fogadó nyújtotta lehetőségek egyértelműen a XXI. Századi igényeket elégítik ki. Az épületet nádtető borítja, fala pedig a táj természetes építési anyagából, vályogból készült.
A 4 apartmanban 26 személy számára biztosítanak zavartalan pihenést. Érdekes színfoltja az apartmanoknak a búbos kemence, mely valamikor a családi házak központja volt. Az udvaron szalonnasütésre valamint bográcsozásra is lehetőség van. Amíg a felnőttek főzőcskéznek, addig a gyermekek lefoglalhatják magukat a Fogadó saját játszóterén.
A Fogadóban lehetőség nyílik szauna, szolárium, konditerem használatára, sőt az időjárástól függetlenül egy jakuzzis fürdőzés is hozzájárulhat a regenerálódáshoz. Nálunk a gyermekekre is gondoltak. Évszaktól függően szerveznek kézműves játszóházat, ahol a kicsinyek a legkülönbözőbb anyagok és eszközök segítségével alkothatnak maradandót. A foglalkozáson egyszerre kb. 10 fő tud részt venni. A település utcáit és nevezetességeit megtekinthetik vendégeink egy szekeres kiránduláson belül is. A programon egyszerre 8-10 fő tud részt venni. Téli időszakban szünetel a program, tavasszal újraindúl, időjárás fügvényében!


Képek:


Gémes Fogadó - Nagyrábé
Gémes Fogadó - Nagyrábé
Gémes Fogadó - Nagyrábé
Gémes Fogadó - Nagyrábé
Gémes Fogadó - Nagyrábé
Gémes Fogadó - Nagyrábé
Gémes Fogadó - Nagyrábé
Gémes Fogadó - Nagyrábé
Gémes Fogadó - Nagyrábé
Gémes Fogadó - Nagyrábé
Gémes Fogadó - Nagyrábé
Gémes Fogadó - Nagyrábé

Programlehetőségek a környéken:


Lovaglási lehetőség a közeli településen, Sárrétudvariban!
Részletekről érdeklődni lehet személyesen: Kádár Ildikónál, 4171 Sárrétudvari József Attila u. 5., vagy telefonon a 06-30/ 514-9791.
Horgászási lehetőség a Malomkő-tónál /Gémes Fogadótól 600 m-re/
A Malomkő tó Nagyrábén található csendes nyugodt környezetben.
Horgászási, vízibiciklizési és csónakázási lehetőség, valamint gyerekek részére, labdajátékokhoz füves terület áll rendelkezésre.
A napijegy ára a horgászati lehetőséget biztosítja.
Lehetőség van a fogott hal megvásárlására.
A horgászat 2 db bot/fővel történhet.
A 4 kg fölötti pontyot vissza kell dobni, megváltani nem lehet. A többi halfajra nincs súlykorlátozás. A haltartóban tárolni szigorúan csak a megvásárolni kívánt halmennyiséget lehet. A sérült, illetve ragadozó halakat visszaengedni tilos!
A napijegy tartalmaz szemeteszsákot, amit a horgász távozáskor köteles leadni. A távozáskor a horgász a csomagjait automatikusan bemutatja ellenőrzésre.
A horgásztó területén 14 év alatti gyermek felügyelet nélkül, nem tartózkodhat.
Az esetleges balesetekért felelősséget nem vállalunk.
Szabályzat be nem tartása esetén a tó területét azonnal el kell hagyni.
Jó horgászatot, pihenést kívánunk!
További információ: www.biharierdeszetikft.hu honlapon, vagy az alábbi elérhetőségeken: erdeszet@freemail.hu, 06/30-349-9325Kiemelt ajánlatok
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu