Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:Erdei-lak faházikó


Erdei-lak faházikó Bélapátfalva

Falusi szálláshely

Észak-Magyarország régió

Heves megye

Nyitva tartás: 
Cím: 3346 Bélapátfalva, Tókörnyéke 1108.hrsz.
Térképen »

Telefon: 06-20-3377230
E-mail: ifjbaghy.tamas@upcmail.hu
Honlap:
Széchenyi Pihenő Kártya elfogadóhely  Étkezési lehetőség  Hegyvidéki szálláshely  Szabadtéri strand közelében

Bemutatkozás:


Kedves érdeklődő!

Az Erdei-lak egy önálló, összkomfortos faházikó a Bükkben, a Bükki Nemzeti Park területén, a Lak-völgyi tó szomszédságában helyezkedik el, fürdőszobával, konyhával, terasszal, saját parkosított kerttel (1000 m2), teljes felszereléssel (konyhai eszközök, ágynemű, törölköző, bográcsozáshoz, grillezéshez eszközök állnak rendelkezésre), zárt parkolási lehetőséggel, téliesítve van, max. 5 fő részére alkalmas. A fűtés hőtárolós villanykályhával megoldott.

Várom szeretettel egész évben!

Árak, feltételek:


Főszezon (jún.16.- aug.31.)
Július 01. és Augusztus 31. között minimum 5 éjszakás foglalásokat fogadok csak el folytatólagosan a foglalásokhoz igazodóan , kivéve az esetleges 2 foglalás közti rövidebb időszakokat!

Alapár 2 főig: 12.000 Ft / éj

Kedvezményes időszak (szept.1. - jún.15.)

Alapár 2 főig : 10.000 Ft / éj
9.000 Ft / éj (kp. fizetés és legalább 5 foglalt éjszaka esetén nov.1.-feb.28. között)
Kiemelt időszak: 11.000 Ft / éjMinden további személy : + 3.500 Ft / éj
Gyermekkedvezmény : 0-3 éves betöltött korig díjmentes
3-12 éves betöltött korig + 2.500 Ft / éj

Egy éjszakára történő foglalás esetén min. 50 %-os felárat számítok fel dátumtól függően. (péntek, szombati napokra 100 %) Kérje egyedi árajánlatomat !

Idegenforgalmi adó (IFA) 2013.01.01-től : 18 év fölött 250 Ft/éj/fő, külön fizetendő. (felső korhatár nincs)

Fűtés esetén, annak költsége (fogyasztás arányosan, mérőóráról leolvasva) hozzáadódik a szállásdíjhoz, mely az érkezés előtti 20 C fokra történő felfűtést is magában foglalja, ami kb. 1 napi fűtésdíjnak megfelelő. Áram: nappali 40 Ft/kw , vezérelt éjszakai 25 Ft/kw

Az Erdei-lak1 esetében ez a kinti hőmérséklettől és a fűtés mennyiségétől függően 300 - 2.000 Ft (tartós, -10 fok alatti hőm. esetén) között változhat /nap.

A foglalást fűtési szezonban legkésőbb 1 nappal az érkezést megelőzően kérem jelezni.

Foglalóként a teljes szállásdíj 40%-át, de minimum 20.000 Ft-ot kérek a megadott számlaszámra 5 napon belül átutalni, mely összeget SZÉP kártyás fizetés esetén érkezéskor készpénzben visszafizetek és így a teljes szállásdíj SZÉP kártyával kiegyenlíthető.

A legalább 1 hónappal (31 nappal) a foglalt időszakot megelőzően történő lemondásnál a foglalót visszautalom, vagy adott évben más időpontra való áthelyezésre van lehetőség, az 1 hónapon belüli lemondás esetén a foglaló összege nem visszatérítendő, adott évben más időpontra való áthelyezésre van lehetőség, legalább az eredetivel megegyező foglalt éjszakák és összeg esetén. 2 héttel a foglalt időszakot megelőzően történő lemondásnál áthelyezésre sincs lehetőség.

A foglalás a foglaló összegének számlámra érkezésével lesz érvényes, melyről e-mailben értesítem.

A szállás elfoglalása az érkezés napján 14.00 órától lehetséges, elhagyni a távozás napján 10.00 óráig kell, ettől eltérni előzetes egyeztetéssel van lehetőség. (az időpontok változtatásának jogát a szállásadó fenntartja!)


Képek:


Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva
Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva
Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva
Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva
Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva
Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva
Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva
Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva
Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva
Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva
Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva
Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva

Programlehetőségek a környéken:


Amik közül érdemes válogatni, a teljesség igénye nélkül :

- Bélapátfalva és környéke kiváló terep túrázásra (akár túraútvonalak mentén is, Augusztus 20-ig igény szerint túravezetővel nappali, éjszakai, rövid és hosszú túrákkal) gyalogosan vagy kerékpárral. A 150 m-re lévő kis horgásztó és a környéken több nagyobb horgásztó is várja a horgászokat, a legközelebbiek : Dédestapolcsány, Egerszalók, Ostoros, Verpelét (kb.25 km-es körzetben)

- A 20 km-re lévő Eger számos látnivalónak ad helyet, továbbá gazdag programot kínál : városnézés kisvonattal, Dobó -tér, sétáló belváros, Vár, múzeumok, Szépasszony-völgy borkóstolással, Bazilika, Minaret, termálvizes élményfürdő, földalatti pincerendszer stb.

- Egertől 6 km-re Egerszalók és Demjén települések között két termálvizes (hőforrás) welness szálloda és fürdő és a 760 m hosszú, közép európa legnagyobb barlangfürdője.

- 5 km-re Szilvásvárad szintén sok program helyszíne, látnivalóban gazdag (Szalajka-völgy, kisvasút, pisztrángos tavak, kilátó, ősember barlang, fátyol vízesés, múzeumok stb.)

- Gyönyörű hegyi úton, Nagyvisnyó- Dédestapolcsány-Mályinka útvonalon, a Bükkön át megközelíthető a pazar környezetben fekvő Lillafüred (kb.50 km) kastélyszállójával, csónakázó tavával, sétányával, cseppkőbarlangjával mely kiváló 1 napos kirándulóhely.

- A Bükk kapujaként emlegetett Felsőtárkány (kb.25 km) erdei vasútjával, kis tavával szintén kiváló célpont.

- Eger és Bélapátfalva között kb. félúton nagyon szép környezetben fekszik Szarvaskő, mely megér egy kis pihenőt, a környező hegygerincre a várromhoz és a kilátóhoz rövid sétával lehet feljutni, megéri a látványt.

- Kb.15 km-re Dédestapolcsányban (Szilvásvárad után) terül el a Lázbérci-víztározó, melyben horgászni is lehet, a partján végigsétálva és elérve a túlsó felén lévő Upponyi-szorost, pazar látványban lehet részünk. Ezt megtetézhetjük még azzal, ha felmászunk a szorost övező hegy tetejére.

- Kb. 42 km-re (Egertől 22km) Sirok település hegytetőn fekvő vára szintén kiváló kiránduló célpont.

- Vizet kedvelők részére ajánlom Miskolctapolcán a barlangfürdőt (rossz időjárás esetén is), továbbá a Bükkszéken, Mezőkövesden is fürdőzhetnek.Kiemelt ajánlatok
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu