Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:Arany-patak Vendégház


Arany-patak Vendégház Püspökszilágy

Falusi szálláshely

Közép-Dunavidék régió

Pest megye

Nyitva tartás: Egész évben
Cím: 2166 Püspökszilágy, Táncsics Mihály út 6.
Térképen »

Telefon: 20/398 9413
E-mail: falusiturizmus@siculus.hu

Bemutatkozás:


Pest megye egyik legszebb és legbékésebb táján várja a vendégeket az Arany-patak Vendégház. Az udvaron tűzrakáshoz, szalonnasütéshez, és bográcsozáshoz adott a lehetőség. A kerti bútorok remekül kiegészítik a pihenni vágyók igényeit. A horgászás iránt érdeklődőket a közeli horgásztó várja.
Vendégszobáinkat ajánljuk turistáknak, kerékpárosoknak, horgászoknak, pihenni vágyóknak és természetkedvelőknek egyaránt.Képek:


Arany-patak Vendégház - Püspökszilágy
Arany-patak Vendégház - Püspökszilágy
Arany-patak Vendégház - Püspökszilágy
Arany-patak Vendégház - Püspökszilágy
Arany-patak Vendégház - Püspökszilágy
Arany-patak Vendégház - Püspökszilágy

Programlehetőségek a környéken:


Az alig 15 km-re fekvő Vác számtalan lehetőséggel kecsegtet. A hangulatos kisváros barokk stílusban épült. Érdemes megtekinteni a híres Váci Székesegyházat, és a Kéttornyú Piarista templomot is. Vácon ezen kívül még rengeteg templom, kápolna és rendház is található. Nagyon szép turisztikai látványosság a Kőkapu is. Ha itt járunk érdemes ellátogatni a Március 15.térre is, ahol emlékmű és körös-körül barokk stílusú épületek fogadják a látogatót. Az embernek olyan érzése van tőle, mintha egy másik évszázadba került volna, fantasztikus.

Gödöllő is csak 21 km-re található a szállástól. Itt jártunkkor érdemes felkeresni a gödöllői Grassalkovich Kastélyt. A magyar barokk kastélyépítészet legszebb darabja. Huszonhat, a kornak megfelelően rekonstruált termében mutatja be az uralkodó és a kastélyt építtető Grassalkovich családot. A kastély nem csak múzeumként funkcionál, de divatbemutatók, rendezvények rendszeres színtere. Kávézó, ajándékbolt és korhű ruhákban történő fotózás várja az érdeklődőket. A kastély mellett múzeumok, a Horty Miklós bunker is várja a látogatókat. Érdemes a gödöllői arborétumot is felkeresni, ami 354 hektáros területtel rendelkezik.


A várromok szerelmesei felkereshetik a nógrádi várakat.Kiemelt ajánlatok
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu