Keresés

Régiók, tájegységek:

Megyék:

Szállások:

Jellemzők:Akácvirág Vendégház


Akácvirág Vendégház Szilvásvárad

Falusi szálláshely

Észak-Magyarország régió

Heves megye

Nyitva tartás: Egész évben
Cím: 3348 Szilvásvárad, Akácfa út 9.
Térképen »

Telefon: 06/30/5264699, (+36) 36/355-118
E-mail: akacvirag@gmail.com
  Baba-barát szálláshely  Hegyvidéki szálláshely

Bemutatkozás:


Igényes család és bababarát szállás, páratlan árakkal és igazi vendégszeretettel Szilvásváradon az Akácvirág Vendégházban!

A bükki hegyek, dombok között, fenyő és bükk erdő közelében, megbújik egy kis falucska, melynek neve Szilvásvárad. Távol a világ zajától, ahol csak a madár csicsereg, s harapni lehet a friss levegőt. Ide várjuk Önt is, ha elege van a mindennapok nyüzsgésből, ha jól esne egy kis kényeztetés, ha csodálatos tájra, csendre – nyugalomra, esetleg színes programokra vágyik, akkor sok szeretettel várjuk 2012 tavaszán megújult, családias vendégházunkban. Rendkívül kedvező ajánlatokkal, kedvezményekkel várjuk a Szalajka-völgy bejáratánál, csupán néhány lépésnyire a község szívétől, gyönyörű kilátást nyújtva a Bükk-hegység erdeire, hegyeire. Szilvásvárad Magyarország egyik legszebb hegyvidéke, látnivalókban gazdag, régmúltat idéző gyűjteményei, meghitt vendéglői, világhírű lipicai lovai, gazdag erdei-vadjai, pisztrángjai, romantikus hegyvidéki környezet jellemzi. Célunk, hogy családias hangulattal, programokkal, vidámsággal, mosollyal és elégedett vendégekkel töltsük meg vendégházunkat. Vendégeink kényelmét különálló házban 4 kényelmes-igényesen berendezett, légkondícionált szoba (panorámás kilátással), 3 fürdő, konyha-étkező, a kertben játszótér, autójuk számára zárt-fedett parkoló biztosítja.

Árak, feltételek:


NYITVA TARTÁS: EGÉSZ ÉVBEN!

Szoba ár: 4500.- Ft/fõ
Gyermek ár: 2500.- Ft/fõ
Egy 3 év alatti gyermek ingyen tartózkodhat vendégházunkban.

A klíma használatot áraink nem tartalmazzák, külön fizetendő!

A lefoglalt éjszakák számától és a létszámtól függően 10-20-30 %-os kedvezményes árakat tudunk biztosítani, előzetes egyeztetés alapján! Hívjon bátran, higgye el megéri több éjszakát eltölteni, illetve családosan, barátokkal lefoglalni az egész házat! Meglepetések,+ ajándékok (egri borok, édességek, képeslap, sétakocsikázás, szalonnasütés, belépők, stb.)!

Minden kedves vendégünknek ajándék Szilvásvárad kártyát biztosítunk itt tartózkodásuk ideje alatt, melyet szilvásváradi és egri elfogadóhelyeken válthatnak be.
Kedvezmény mértéke 10% és akár 50% között változik!


Képek:


Akácvirág Vendégház - Szilvásvárad
Akácvirág Vendégház - Szilvásvárad
Akácvirág Vendégház - Szilvásvárad
Akácvirág Vendégház - Szilvásvárad
Akácvirág Vendégház - Szilvásvárad
Akácvirág Vendégház - Szilvásvárad
Akácvirág Vendégház - Szilvásvárad
Akácvirág Vendégház - SzilvásváradKiemelt ajánlatok
FalusiVakáció.hu - Falusi turizmus Magyarországon.
Nyaralás, üdülés, pihenés vidéki vendégházakban, apartmanokban, panziókban.

© 2008-2018 - www.falusivakacio.hu